ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ναύλα διάσωσης για τα εισιτήρια της Cobalt

Οι προσφορές προς τους επηρεαζόμενους επιβάτες από Blue Air και Cyprus Airways

Newsroom K

Το κενό που άφησε πίσω της με τον αιφνίδιο τερματισμό του πτητικού της προγράμματος και των δραστηριοτήτων της η Cobalt, επιχειρούν να καλύψουν άλλες αεροπορικές εταιρείες οι οποίες προσφέρουν στους επιβάτες που παραμένουν σε αεροδρόμια Λάρνακας, Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Λονδίνου, μειωμένα ναύλα για την επιστροφή τους.

Συγκεκριμένα, η Blue Air εκφράζοντας την ετοιμότητα της να παράσχει βοήθεια σε όσους έχουν εξασφαλίσει εισιτήρια της Cobalt Air, ανακοινώνει στην επίσημη σελίδα της στο Facebook ότι διαθέτει επιλογές για μειωμένα ναύλα. Τονίζεται δε ότι οι ενδιαφερόμενοι επιβάτες θα πρέπει να αποταθούν άμεσα καθώς η προσφορά είναι περιορισμένης διάρκειας.

Στη σελίδα της εταιρείας αναφέρεται επίσης ότι για όλους τους επιβάτες οι οποίοι έχουν προετοιμαστεί για διακοπές μεταξύ Οκτωβρίου και Μαρτίου, προσφέρονται ναύλα διάσωσης στις διαδρομές Λάρνακα – Αθήνα, Αθήνα – Λάρνακα, Λονδίνο (Λούτον) – Λάρνακα και Λάρνακα Λονδίνο(Λούτον)

Τα ναύλα

Τα διαθέσιμα ναύλα ξεκινούν από 69 ευρώ για μονή διαδρομή από και προς την Αθήνα ή την Θεσσαλονίκη, συμπεριλαμβανομένων των φόρων αεροδρομίου. Από €99 για μονή διαδρομή από και προς Λονδίνο (Λούτον), συμπεριλαμβανομένων των φόρων αεροδρομίου.

Σημειώνεται ότι οι επιβάτες που έχουν στην κατοχή τους εισιτήριο της Cobalt που ακυρώθηκε μεταξύ των διαδρομών Λάρνακα και Αθήνα, Θεσσαλονίκη ή/και Λονδίνο μπορούν να κάνουν νέα κράτηση καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο της Blue Air στο (00357) 24 841 180 (Δευ-Παρ: 08:00-17:00, Σαβ: 09:00 - 13:00) ή (00357) 22 755 300 (Δευ-Παρ: 08:30-17:30) ή 900 190 10 (κλήσεις από σταθερό 1.5232 €/λεπτό; Κλήσεις από κινητό 1.6065 €/λεπτό).

Επιπλέον καλούνται οι επιβάτες να προσκομίσουν το αυθεντικό εισιτήριο της Cobalt για το ταξίδι τους. Τονίζεται ότι τα ναύλα διάσωσης υπόκεινται σε διαθεσιμότητα θέσεων, έτσι οι κρατήσεις πρέπει να γίνουν άμεσα.
Η περίοδος έκπτωσης αφορά την περίοδο από 17 - 23 Οκτωβρίου 2018, και την ταξιδιωτική περίοδο από 18 Οκτωβρίου 2018 μέχρι 30 Μαρτίου 2019.

Είκοσι δωρεάν εισιτήρια από την Cyprus Airways

Σε προσφορές για τους επηρεαζόμενους ταξιδιώτες της Cobalt προχωρά και η Cyprus Airways η οποία προσφέρει έως και 20 δωρεάν εισιτήρια για κάθε μονή διαδρομή προς τους επηρεαζόμενους επιβάτες. Η προσφορά αφορά τον επαναπατρισμό των επιβατών από και προς Λάρνακα, Αθήνα, Βηρυτό και Τελ Αβιβ. Από την προσφορά εξαιρούνται οι φόροι αεροδρομίων.

Η προσφορά ισχύει για ολες τις πτήσεις της εταιρείας στους πιο πάνω προορισμούς για ταξίδια που θα ολοκληρωθούν έως τις 15 Δεκεμβρίου 2018, ενώ αναφέρεται ότι ισχύει για κρατήσεις μέχρι 31 Οκτωβρίου 2018 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Τηλεξυπηρετησης της Cyprus Airways στο +357 24000053 (εκτός Κύπρου) η στο 8000 8111 (εντός Κύπρου), Δευτέρα-Κυριακή 07:30 - 23:30.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

ΓΓ ΑΚΕΛ: Αποφεύγει να συζητήσει ουσιαστικά ζητήματα του Κυπριακού ο Πρόεδρος

«Γιάννο, τον τύπο τον διαβάζω εδώ και καιρό. Είναι φανατικά οπαδός της άρνησης και του αντιακελισμού, ...»
ΧΧΧ  |  10:21

ΓΓ ΑΚΕΛ: Αποφεύγει να συζητήσει ουσιαστικά ζητήματα του Κυπριακού ο Πρόεδρος

«Και αφού έχει την μαγική και εύκολη συνταγή ο Άντρος και αφού θεωρεί ότι έχει έρισμα στους Τουρκοκύπριους, ...»
Γιώργος  |  10:07

ΓΓ ΑΚΕΛ: Αποφεύγει να συζητήσει ουσιαστικά ζητήματα του Κυπριακού ο Πρόεδρος

«Σε άλλη χώρα του κόσμου το ΑΚΕΛ μετά το κάζο της οικονομικής καταστροφής που έφερε στον τόπο, θα είχε ...»
Ανώνυμος  |  10:00

ΓΓ ΑΚΕΛ: Αποφεύγει να συζητήσει ουσιαστικά ζητήματα του Κυπριακού ο Πρόεδρος

«Knak, με τα λίγα λόγια που γράψατε, χαρακτηρίζεστε από ένα έντονο φανατισμό, αυτός ο ίδιος που είναι ...»
Yiannos  |  09:50

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση