ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 15:58
 

Νέα εποχή στη διαχείριση κεφαλαίων στην Ευρώπη μέσω Κύπρου

Δελτίο Τύπου

Newsroom K

Τη Δευτέρα 4 Ιουνίου η Agentrisk Europe παρέθεσε δεξίωση με την ευκαιρία της αδειοδότησης της από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της Κύπρου και την πιστοποίηση της από το Υπουργείο Οικονομικών ως «Καινοτόμο Επιχείρηση».

Η Agentrisk είναι εταιρεία αυτοματοποιημένης διαχείρισης κεφαλαίων με βάση το Λος Άντζελες και είναι αδειοδοτημένη από την Αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς από το 2015. Έχει αναπτύξει και χρησιμοποιεί τεχνολογία βασισμένη στην Τεχνητή Νοημοσύνη που της επιτρέπει να διαχειρίζεται αυτοματοποιημένα την εισδοχή πελατών, να αναπτύσσει και να διαχειρίζεται κεφάλαια με προσαρμοζόμενες στρατηγικές και να πετυχαίνει ανώτερες αποδόσεις, βελτιωμένη διαφάνεια με χαμηλότερες χρεώσεις από τις παραδοσιακές εταιρείες διαχείρισης κεφαλαίων.

Η δημιουργία ατομικού πορτοφολίου για τον κάθε πελάτη σε συνδυασμό με τη συνεργασία της Agentrisk με την Interactive Brokers US και την Interactive Brokers UK, προσφέρουν σε όλους τους πελάτες της Agentrisk τη δυνατότητα ρευστοποίησης εντός μιας μέρας.

Στην παρουσίαση του, ο Διευθυντής Διεθνούς Ανάπτυξης της Agentrisk, κύριος Χρίστος Καραφείζης, εξήγησε ότι η δημιουργία και η αδειοδότηση της Agentrisk Europe στην Κύπρο, αλλά και η αδειοδότηση της μέσω «passporting» σε 31 Ευρωπαικές και άλλες χώρες αποτελούν σημαντικό σταθμό στη στρατηγική ανάπτυξης της εταιρείας.

Η βασική επιδίωξη της Agentrisk στην Κύπρο και τις άλλες ευρωπαικές αγορές είναι η δημιουργία ενός δικτύου συνεργασιών σε επίπεδο επιχειρήσεων, που θα αξιοποιήσουν τις δυνατότητες της μοναδικής τεχνολογίας που έχει αναπτύξει.

Στη δεξίωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι ηγετικών εταιρειών του χρηματοοικονομικού τομέα, εκπρόσωποι της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς καθώς και πελάτες και συνεργάτες της Agentrisk.

Επικοινωνία

AgentRisk Europe Limited
Λεωφόρος Λεμεσού 71, 4ος όροφος, P.O. 2121, Αγλαντζιά, Λευκωσία
www.agentrisk.co
Τηλ: +357 225-52725
Email: support@agentrisk.co

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

«Άνετος» με το πόδι πάνω στο τραπέζι ο Μπόρις Τζόνσον

«H Bρετανική αναίδεια στο μεγαλείο της!!! »
knak  |  09:17

Ξεκάθαρη η τοποθέτηση των ΗΠΑ για το ιρανικό τάνκερ

«Μακάρι να ήταν η στάση των ΗΠΑ η ίδια και για την `άτακτη` Τουρκία. Δυστυχώς ο πηδηχτούλης Τραμπ δεν ...»
knak  |  09:15

Κόντρα για την Λάρα μεταξύ βουλευτή και τμήματος Αλιείας

«Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης: αμελητέα προσωπικότητα!»
ΑΚΑ  |  20:47

«Ο Αντώνης τώρα μπορεί να κοιτάζει με τα ματάκια του το μέλλον»

«Ο Ιησούς Χριστος, η Πάναγία θεοτόκος και όλοι οι αγιοι να θεραπεύσουν τον μικρό αντώνη και να γίνει ...»
Μαριος  |  16:44

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X