ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 09:37
 

Νέα συμφωνία για τη διαχείριση τουριστικού χωριού στην Πάφο

Η Louis Hotels αναλαμβάνει τη διαχείριση του Paphian Park, ενός τουριστικού χωριού 144 διαμερισμάτων

Newsroom K

Η Louis Hotels ανακοίνωσε την Τρίτη την ένταξη μιας ακόμη ξενοδοχειακής μονάδας στο δυναμικό της. Αναλαμβάνει τη διαχείριση του Paphian Park, ενός τουριστικού χωριού 144 διαμερισμάτων, ως αποτέλεσμα συμφωνίας μακροχρόνιας μίσθωσης με τους ιδιοκτήτες του, ρωσική επενδυτική εταιρεία.

Σύμφωνα με το επενδυτικό σχέδιο, το Paphian Park θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει την καλοκαιρινή περίοδο του 2018 μετά από ολοκληρωτική ανακαίνιση την οποία διαχειρίζεται η Louis Hotels.

Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας για τη διαχείριση της νέας ξενοδοχειακής μονάδας, ο διευθύνων σύμβουλος της LouisHotels, κ. Ιάσων Περδίος δήλωσε: «Η LouisHotels αποδεικνύει τη μεγάλη της δύναμη να οραματίζεται, να σχεδιάζει και να υλοποιεί. Μετά την ανακαίνιση του St. EliasResort, του LouisNausicaaBeach και το επικείμενο άνοιγμα του υπερπολυτελούς AMADAColossosResort, σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ακόμη μια σημαντική συμφωνία, την ανάληψη της διαχείρισης του PaphianPark. Με την κίνηση αυτή ενισχύουμε την ανταγωνιστικότητά μας, επενδύουμε στις μεγάλες τουριστικές δυνατότητες της Κύπρου και της Ελλάδαςκαι διευρύνουμε τις ποιοτικές επιλογές που προσφέρουμε στον σύγχρονο και απαιτητικό επισκέπτη».

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα,πέρα από τα 144 αυτόνομα διαμερίσματα, διαθέτει χώρους εστίασης, εστιατόρια, μπαρ, κολυμβητικές δεξαμενές, γήπεδα αντισφαίρισης και καταστήματα. Ετοιμάζεται για να αποτελέσει τον νέο τουριστικό πόλο της Πάφου, έναν ιδανικό προορισμό για οικογένειες και ζευγάρια, με αμέτρητες επιλογές άνεσης, πολυτέλειας και ψυχαγωγίας, άριστη σχέση ποιότητας - τιμής καθώς και ιδιαίτερα προσεγμένο φαγητό.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Άδειασε τον Κυπριανού ο Αβέρωφ για την πράσινη γραμμή

«Μια εισήγηση. Είναι πιο σωστό στο τ΄τλο να διευκρινίζετε ποιόν Κυπριανού άδειασε για να μην μένουν ...»
CGA  |  08:15

Φυλακτού: Ο στόχος ήταν να πληγεί το δημόσιο σχολείο

«Εξ ορθολογισμός είναι να αποκόπτεις 300 και πλέον θέσεις καθηγητών και να δίνεις 1688 προαγωγές ? Εξ ...»
Σκεπτόμενος  |  10:09

Φυλακτού: Ο στόχος ήταν να πληγεί το δημόσιο σχολείο

«O μέγας Φίλιος θα εννοούσε βέβαια το πλήγμα από τους εκπαιδευτικούς! »
knak  |  09:33

Λουκέτο στα σχολεία και στασιμότητα στην παιδεία

«Οταν οι εκπαιδευτικοί έχασαν το παιγνίδι, λόγω .... παπαριών! »
knak  |  09:31

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση