ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νέο εργαλείο για αποφυγή εξόδων συντήρησης του σπιτιού από την Gan Direct

Η Ασφάλεια Περιουσίας της Gan Direct έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει προστασία στο κάθε είδος ακίνητης περιουσίας

Δελτίο Τύπου

Νέο διαδικτυακό εργαλείο Property Tool, μια καινοτόμα εφαρμογή βρίσκεται στο site της Gan Direct και παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην κυπριακή αγορά.

Μέσω αυτής το κοινό μπορεί να κατανοήσει με απλό τρόπο, σε ένα σχεδιάγραμμα κατοικίας, ποια είναι τα πιο συχνά προβλήματα, τα αίτια, αλλά και τα έξοδα της επιδιόρθωσης της βλάβης για κάθε κύριο σημείο του σπιτιού.

Η Gan Direct ενημερώνει με σαφήνεια ποια από αυτά τα πιθανά θέματα καλύπτονται από τα ασφαλιστικά της συμβόλαια. Η Ασφάλεια Περιουσίας της Gan Direct έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει προστασία στο κάθε είδος ακίνητης περιουσίας, συμπεριλαμβανομένων κτιρίων, περιεχομένων, αστικής ευθύνης και άλλων πρόσθετων καλύψεων, σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες.

Όπως τονίζει ο κ. Γιώργος Νικολαϊδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Gan Direct: “Eδώ και 25 χρόνια έχουμε επιλέξει το δρόμο της διαφορετικότητας και της πρωτοπορίας. Ακούμε τον κόσμο που μας ζητάει περισσότερο έλεγχο, περισσότερη ευελιξία, περισσότερη διαφάνεια και αναζητούμε σύγχρονους τρόπους να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας δίνοντας αξία και στο τελευταίο τους ευρώ”.

Το νέο εργαλείο εντάσσεται στην ευρύτερη φιλοσοφία της Εταιρείας για καινοτομία, ανταγωνιστικές υπηρεσίες και χρήσιμα εργαλεία που δίνουν στον πελάτη «το τιμόνι» του ασφαλιστικού του ταξιδιού.

Επιλέγοντας οποιαδήποτε Ασφάλιση Οικίας, Επιχείρησης ή άλλων Ακινήτων, η εταιρεία διασφαλίζει με το Gan Guarantee ότι εάν υπάρχει αλλού στην αγορά καλύτερη τιμή, κάλυψη και εξυπηρέτηση, εγγυάται ανταγωνιστικότερη πρόταση. Παράλληλα, με κάθε μεταφορά της ασφάλειας του σπιτιού σας στην Gan Direct, η εταιρεία σας εξοικονομεί 33% από την υφιστάμενη. Τέλος, με μια Ευρωπεριεκτική Ασφάλεια Οικίας εξασφαλίζετε 50% έκπτωση στο ασφάλιστρο των Περιεχομένων σας.

Δείτε περισσότερα για το πρωτοποριακό Property Tool της Gan Direct εδώ.

Επιπλέον, η Gan Direct έχει δημιουργήσει σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων με χρήσιμες και εύκολες για κάθε χρήστη οδηγίες τα οποία είναι διαθέσιμα εδώ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

«Βαλκανική άνοιξη», διαδηλώσεις σε Σερβία, Αλβανία, Μαυροβούνιο

«Το νέο φρούτο εποχής να εφαρμοστεί και εδώ. Κάποιος να αυτοανακυρηχθεί πρόεδρος, βλέπε Βενεζουέλα, και ...»
CGA  |  13:57

Δημοκρατία εναντίον Κομισιόν για το χαλλούμι

«O "Κύπριος" Επίτροπoς τί κάνει για το θέμα? Έκανε κάτι υπέρ των συμφερόντων μας ή προτιμά να το διασυνδέει ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  09:38

Κλείδωσε ψηφοδέλτιο, είδε και τον Πρόεδρο ο ΔΗΣΥ

«Εκείνος που θα βρει πόσα στότσια περιέχει ο κατάλογος των υποψηφίων του ΔΗΣΥ, κερδίσει μια φλαούνα! »
ΑΚΑ  |  09:26

Απαντά στα καρφιά Κοτζιά ο Άντρος

«Κύριε Κοτζιά, ο Άντρος δεν μπορεί να διαψευσθεί γιατί ναι μεν δεν ήταν ο ίδιος παρών, είχε όμως τον ...»
ΑΚΑ  |  09:22

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X