ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Nέο πρόγραμμα REDplus για ένα ακόμη πιο συναρπαστικό μέλλον! Ready?

Δελτίο Τύπου

H επικοινωνία αλλάζει συνεχώς μορφές και η τεχνολογία εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς καθημερινά. Οι απαιτήσεις μας που διαφοροποιούνται, πλέον εξυπηρετούνται καθημερινά από μία ή περισσότερες συσκευές, με πιο σημαντική, αλλά και απαραίτητη, το κινητό μας. Αυτό συνεπάγεται ακόμη περισσότερη χρήση mobile internet, όπου κι αν βρισκόμαστε. Γι’ αυτό, η Cytamobile-Vodafone διαμορφώνει τα προγράμματά της σύμφωνα με τις ξεχωριστές ανάγκες του καθενός από εμάς, για να είμαστε πάντοτε ευθυγραμμισμένοι με τις εξελίξεις!

Έτσι, δημιουργήθηκε το νέο πρόγραμμα REDplus από τη Cytamobile-Vodafone για να έχουμε ακόμη πιο πολλά ΜΒ και να επικοινωνούμε με όποιον τρόπο θέλουμε, αξιοποιώντας στον μέγιστο βαθμό το smartphones μας. Είτε επιλέγουμε να παίζουμε παιχνίδια σε virtual reality με την παρέα μας, είτε να προγραμματίζουμε την καφετιέρα να ανάψει πριν καν σηκωθούμε από το κρεβάτι το πρωί, το εργαλείο για να εξυπηρετούμε όλες μας τις ανάγκες επικοινωνίας, μας το δίνει η Cytamobile-Vodafone με το νέο πρόγραμμα REDplus.

Ας εξερευνήσουμε λοιπόν όλες τις δυνατότητες αυτού του συναρπαστικού μέλλοντος, για να βρούμε το πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις δικές μας ξεχωριστές ανάγκες, με ακόμη πιο ελκυστικές τιμές.

Το νέο πρόγραμμα REDplus περιλαμβάνει:
• απεριόριστα λεπτά ομιλίας,
• απεριόριστα SMS και
τρεις επιλογές σε mobile internet:
   o 1GB με €28 /μήνα
   o 3GB με €38 /μήνα
   o 5GB με €48 /μήνα

Κι επειδή η εξέλιξη δεν περιορίζεται μόνο σε καινούρια προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά επεκτείνεται και στα υφιστάμενα, η Cytamobile-Vodafone προχώρησε στην αναβάθμιση και των υπόλοιπων προγραμμάτων RED.

Συγκεκριμένα:
• Το πρόγραμμα RED 1 προσφέρεται τώρα με περισσότερο περιεχόμενο, δηλαδή 150 λεπτά, 150 SMS και 150 MB για νέους και υφιστάμενους πελάτες, με τη μηνιαία συνδρομή του για νέους πελάτες να είναι €11.
• Η μηνιαία συνδρομή του RED 2 για νέους πελάτες μειώνεται στα €17.
• Στο πρόγραμμα RED Family αυξάνεται ο όγκος Mobile Internet του βασικού προγράμματος από 5GB, σε 10GB.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο πρόγραμμα RED plus και τις διαφοροποιήσεις στα υπόλοιπα προγράμματα RED, στο www.cyta.com.cy

Τώρα λοιπόν, μπορείς να απολαύσεις τις τεχνολογίες που φανταζόσουν, γιατί το μέλλον είναι ήδη εδώ και συναρπάζει! Ready?

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Ο πιο εύκολος αντίπαλος, η Λουτ και το αγνοούμενο πόρισμα

«Εσύ και ο συνομιλητής σου, που πολύ βολικά δεν αναφέρεις ποιος είναι, πρέπει να αντιληφθείτε ότι ανήκετε ...»
Yiannos  |  10:15

Γ. Εισαγγελέας: Καμιά σχέση με συγκεκριμένη πώληση τεμαχίου στον Πωμό

«Κάτι μου λέει ότι δεν είναι τυχαία που άρχισε η υπόσκαψη του Γ.Ε. Μετά από διαφωνίες του με κάποιες ...»
CGA  |  09:36

Ζητά βοήθεια η Ερευνητική Επιτροπή για ΣΚΤ

«Eλπίζω όταν αυτή η Επιτροπή τελειώσει το έργο που ανέλαβε, να μην ντρέπεται να κυκλοφορεί στους ...»
knak  |  20:51

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση