ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νέοι Συνέταιροι στην PwC Κύπρου

Οι Χαράλαμπος Σεργίου και Μιχάλης Στεφάνου στα τμήματα Συμβουλευτικών Φορολογικών Υπηρεσιών και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών

Δελτίο Τύπου

Η PwC Κύπρου ανακοινώνει τον διορισμό των κκ. Χαράλαμπου Σεργίου και Μιχάλη Στεφάνου στη θέση των Συνεταίρων, στα τμήματα Συμβουλευτικών Φορολογικών Υπηρεσιών και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών αντίστοιχα. Οι δύο νέοι Συνέταιροι αναλαμβάνουν επίσημα καθήκοντα από την 1η Ιουλίου 2018.

Ο κ. Χαράλαμπος Σεργίου είναι απόφοιτος του τμήματος Χρηματοοικονομικών του Πανεπιστημίου Κύπρου. Είναι μέλος του Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW) και του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ). Ειδικεύεται σε θέματα διεθνούς φορολογίας και στην αντιμετώπιση φορολογικών ζητημάτων που προκύπτουν από διασυνοριακές συναλλαγές και συγχωνεύσεις.Επιπρόσθετα, έχει εκτεταμένη εμπειρία στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε πολυεθνικές εταιρείες, οι οποίες δραστηριοποιούνται στους τομείς των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, των ακινήτων και της ενέργειας. Κατά την περίοδο 2012-2013, αποσπάστηκε στην PwC Ρωσίας, όπου εργάστηκε ως Υπεύθυνος της Υπηρεσίας Φορολογικού Ελέγχου της Κύπρου στη Διεθνή Ομάδα Διάρθρωσης Φορολογικών Υπηρεσιών της PwCΜόσχας. Είναι επίσης μέλος της βασικής ομάδας Σ&Ε και Διεθνών Φορολογικών Υπηρεσιών της PwCΚύπρου, όπου συμμετέχει σε διάφορες διαρθρώσεις, έργα δέουσας επιμέλειας, καθορισμού τιμών και φορολογικών σχεδιασμών.

Ο κ. Μιχάλης Στεφάνου είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Κύπρου. Εντάχθηκε στην PwC Κύπρου το 2004 και είναι μέλος του Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW). Εργάζεται στο Τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της PwC από το 2008, έπειτα από έναν χρόνο απόσπασης στην PwC Αθήνας, όπου ειδικεύτηκε στην παροχή υπηρεσιών δέουσας επιμέλειας. Είναι μέλος τηςΕυρωπαϊκής ομάδας της PwC που παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα που άπτονται της διαχείρισης δανειακών χαρτοφυλακίων και διαθέτει ευρεία εμπειρία στον τραπεζικό τομέα τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Έχει επίσηςσυμμετάσχει στις επιτροπές Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών του Ινστιτούτου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ).

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Κλείνουν 15 καταστήματα της Τράπεζας Κύπρου

«Αυτη η εξαγγελια σημαινει περιπου 400 απολυσεις . Για ποιους κτυπα η καμπανα; ...και να μην ξεχνουμε ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  21:51

Κλείνουν 15 καταστήματα της Τράπεζας Κύπρου

«Αυτη η εξαγγελια σημαινει περιπου 400 απολυσεις . Για ποιους κτυπα η καμπανα; ...και να μην ξεχνουμε ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  21:51

Εγκρίθηκαν τα Συμβούλια των Ημικρατικών

«Στα πιάτα κτυπά πολύ άσχημα το καρίκευμα του συναγερμισμού και του νεποτισμού, και δυσκολεύεσαι να το ...»
Ai Em  |  08:46

Σοφία Νικολάτου: Δεν πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στην Τρ.Κύπρου

«Οι νικολατου και οι δικηγοροι τους να αφησουν τις δικηγοριστικες εξυπναδες διοτι ναι μεν δεν υπογραψεν ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  22:12

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X