ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 18:02
 

Νέος CEO της ΜΤΝ Κύπρου ο Θάνος Χρονόπουλος

Αναλαμβάνει καθήκοντα από την 1η Νοεμβρίου 2018

Newsroom K

Ο Θάνος Χρονόπουλος, ο οποίος κατέχει σήμερα τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή της MTN Κύπρου θα είναι ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) της εταιρείας. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, ο κ. Χρονόπουλος, αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα από την 1η Νοεμβρίου 2018. 

Η κίνηση αυτή έρχεται ως απόδειξη της εμπιστοσύνης του νέου μετόχου, Monaco Telecom, στις ηγετικές ικανότητες της τοπικής ομάδας αλλά και της αποφασιστικότητάς τους να ενδυναμώσουν την ΜΤΝ Κύπρου αξιοποιώντας τις δικές της δυνάμεις αναφέρει σε ανακοίνωση της η MTN.

Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος θεωρείται ένας από τους κύριους πρωταγωνιστές των επιτυχιών της ΜΤΝ τα τελευταία πέντε χρόνια, καθώς έχει σημαντική συμβολή στα εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα που ουσιαστικά άλλαξαν την κυπριακή αγορά τηλεπικοινωνιών.

Ο κ. Martin Perronet, Διευθύνων Σύμβουλος της Monaco Telecom, σχολιάζοντας την επιλογή του κ. Θάνου Χρονόπουλου ανέφερε: «Είμαι βέβαιος ότι ο κ. Χρονόπουλος θα καθοδηγήσει εξαιρετικά την εταιρεία μας και θα αντιμετωπίσει τις προκλήσεις με επιτυχία, με όλη τη θετική του ενέργεια και τη γνώση του στον τηλεπικοινωνιακό κλάδο. Είναι κοινή η φιλοδοξία μας να κάνουμε την ΜΤΝ Κύπρου το προτιμώμενο δίκτυο της Κύπρου, παρέχοντας αξία στους πελάτες μας, τόσο στην κινητή όσο και στη σταθερή επικοινωνία, εστιάζοντας στην ποιότητα και προχωρώντας σε μεγάλες επενδύσεις στις υποδομές μας».

Σχολιάζοντας την ανάθεσή του, ο κ. Χρονόπουλος ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω το συμβούλιο για την εμπιστοσύνη και τη σιγουριά που έδειξε στο πρόσωπό μου. Είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο άλμα μπροστά και δηλώνουμε αποφασισμένοι να πετύχουμε».

Ο κ. Χρονόπουλος βρίσκεται στην ΜΤΝ Κύπρου από το 2012. Διετέλεσε Chief Marketing Officer μέχρι το 2015, όταν ανέλαβε Εμπορικός Διευθυντής. Διαθέτει περισσότερα από 16 χρόνια εμπειρίας στις τηλεπικοινωνίες στην Κύπρο και την Ελλάδα.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

«Βαλκανική άνοιξη», διαδηλώσεις σε Σερβία, Αλβανία, Μαυροβούνιο

«Το νέο φρούτο εποχής να εφαρμοστεί και εδώ. Κάποιος να αυτοανακυρηχθεί πρόεδρος, βλέπε Βενεζουέλα, και ...»
CGA  |  13:57

Δημοκρατία εναντίον Κομισιόν για το χαλλούμι

«O "Κύπριος" Επίτροπoς τί κάνει για το θέμα? Έκανε κάτι υπέρ των συμφερόντων μας ή προτιμά να το διασυνδέει ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  09:38

Κλείδωσε ψηφοδέλτιο, είδε και τον Πρόεδρο ο ΔΗΣΥ

«Εκείνος που θα βρει πόσα στότσια περιέχει ο κατάλογος των υποψηφίων του ΔΗΣΥ, κερδίσει μια φλαούνα! »
ΑΚΑ  |  09:26

Απαντά στα καρφιά Κοτζιά ο Άντρος

«Κύριε Κοτζιά, ο Άντρος δεν μπορεί να διαψευσθεί γιατί ναι μεν δεν ήταν ο ίδιος παρών, είχε όμως τον ...»
ΑΚΑ  |  09:22

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X