ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:08
 

Νέος Γενικός Διευθυντής του ΣΑΕΚ ο Ανδρέας Αθανασιάδης

Αναλαμβάνει καθήκοντα διαδεχόμενος την Στέφη Δράκου, μετά τα 11 χρόνια θητείας της

Newsroom K

Τη θέση του Γενικού Διευθυντή του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου (ΣΑΕΚ) κατέχει από σήμερα ο κ. Ανδρέας Αθανασιάδης, διαδεχόμενος την κ. Στέφη Δράκου, Γενική Διευθύντρια του Συνδέσμου από το 2007.

Ο νέος Γενικός Διευθυντής του ΣΑΕΚ ανήκει στις τάξεις του Συνδέσμου από τον περασμένο Μάιο ενώ διαθέτει πολυετή εργασιακή εμπειρία στην Κύπρο, τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο με ειδίκευση στον τομέα των συμβουλευτικών υπηρεσιών στους κλάδους των χρηματοοικονομικών και της τεχνολογίας.

Συγκεκριμένα, τα προηγούμενα 4 χρόνιαυπήρξε Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού Συγκοινωνιών Επαρχίας Λευκωσίας (ΟΣΕΛ), ενώ μέχρι το 2014 ήταν για εννέα χρόνια Director στο Τμήμα παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών της KPMG. Στο εξωτερικό, έχει εργαστεί σε μεγάλες εταιρείες όπως οι Computer Associates, Bloomberg και Accenture.

Ο κ. Αθανασιάδης διαθέτει BSc in Computer Science από το SUNY Stony Brook, ΗΠΑ καθώς και MBA in Finance and Operations Management από το Stern School of Business, NYU, ΗΠΑ.

Ο Ανδρέας Αθανασιάδης αντικαθιστά την κυρία Δράκου, η οποία θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τον ΣΑΕΚ και την ασφαλιστική βιομηχανία με την ιδιότητα του συμβούλου.

«Είναι μεγάλη τιμή να διαδέχομαι την κ. Δράκου. Η συμβολή της στην αναπτυξιακή πορεία του Συνδέσμου και της ασφαλιστικής βιομηχανίας όλα αυτά τα χρόνια ήταν καθοριστική. Με τις πολύτιμες συμβουλές της και την αγαστή συνεργασία όλων θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τα καλώς νοούμενα συμφέροντα του ασφαλιστικού κλάδου αλλά και να αναπτύσσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με την κοινωνία και τους πολίτες. Για τη βιομηχανία μας, πίσω από τις θετικές εξελίξεις των τελευταίων ετών ξεπροβάλλουν οι μεγάλες προκλήσεις του μέλλοντος και θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται ώστε να ανταποκριθούμε» δήλωσε ο κ. Αθανασιάδης.

Από την πλευρά της, η κ. Στέφη Δράκου τόνισε: «Η ασφάλιση είναι ένας θεσμός στις αξίες του οποίου πιστεύω ακράδαντα. Η κοινωνική συμβολή της είναι ουσιαστική και η συνεισφοράτηςστηνοικονομία είναισημαντική. Χωρίς αυτή δεν υπάρχει επιχειρηματικότητα,δεν υπάρχει ανάπτυξη. Εκπροσωπώντας και εκφράζοντας από τη θέση του ΓΔ την επίσημη ενιαία φωνή του ασφαλιστικού κόσμου ήταν για μένα μεγάλη τιμή. Το έκανα με πολλή αγάπη και δέσμευση για τους στόχους της βιομηχανίας. Μιας βιομηχανίας που απέδειξε ότι απαντά αποτελεσματικά στις προκλήσεις των καιρών και επιβεβαιώνει ότι είναι κτισμένη σε γερά θεμέλια επιδεικνύοντας σε δύσκολους καιρούς ανθεκτικότητα προσαρμοστικότητα και δυναμισμό. Στον Ανδρέα Αθανασιάδη εύχομαι κάθε επιτυχία και πιστεύω ότι έχει όλα τα εχέγγυα για να φέρει σε πέρας το σημαντικό έργο που αναλαμβάνει».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Ερντογάν για την τουρκική εισβολή: Εάν χρειαστεί θα επαναλάβουμε το ίδιο βήμα

«Κάποιος να πει στον σουλτάνο το γνωστό `όταν ο Θεός θέλησε να καταστρέψει τον μύρμηγκα, του έδωσε φτερά`!!! ...»
ΑΚΑ  |  11:10

Μεγαλύτερα αεροπλάνα για το Λονδίνο επιστρατεύει η Egypt Air

«Μήπως είναι ακόμη ένα τρικ …μάρκετινγκ για να ανεβάσουν τις τιμές των εισιτηρίων;»
Ai Em  |  10:39

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Προσφέρουμε δάνειο, χρηματοδότηση και επενδύσεις σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, σοβαρές και ειλικρινείς 1 ...»
dancilatania  |  08:47

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Προσφέρουμε δάνειο, χρηματοδότηση και επενδύσεις σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, σοβαρές και ειλικρινείς 1 ...»
dancilatania  |  08:46

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X