ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:01
 

PwC: Παγκόσμια Φορολογική Ανασκόπηση 2018/19

Η έκθεση περιλαμβάνει συντελεστές και κανόνες από 152 χώρες ή περιφέρειες

Newsroom K

Η PwC έδωσε στη δημοσιότητα την ετήσια έκθεσή της με τίτλο «Παγκόσμια Φορολογική Ανασκόπηση– Εταιρική Φορολογία 2018/19» που αποτελεί την πιο πρόσφατη συνολική παρουσίαση των συντελεστών και κανόνων εταιρικής φορολογίας ανά το παγκόσμιο. 

Την ίδια ώρα που οι κυβερνήσεις παγκοσμίως αναζητούν τρόπους για ενίσχυση της φορολογικής διαφάνειας και αύξηση των διασυνοριακών τους δραστηριοτήτων, η έκθεση αυτή προφέρει στους επαγγελματίες του κλάδου, πρόσβαση στους πιο πρόσφατους φορολογικούς συντελεστές καθώς και σε άλλες σημαντικές πρόνοιες της φορολογικής νομοθεσίας 152 χωρών συμπεριλαμβανομένης και της Κύπρου.

Η έκθεση που διατίθεται δωρεάν, περιλαμβάνει αναφορές από 152 χώρες/περιφέρειες με δεδομένα που ξεπερνούν τις 2,800 σελίδες και έχει συνταχθεί από τοπικούς εμπειρογνώμονες σε θέματα φορολογίας της PwC. Είναι διαθέσιμη σε τρεις διαφορετικές μορφές συμπεριλαμβανομένης και της έκδοσης για κινητά τηλέφωνα. Ο περσινός οδηγός είχε την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στο διαδίκτυο με περισσότερους από 5 εκατομμύρια χρήστες, σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 40% συγκριτικά με το περασμένο έτος.  
«Tα φορολογικά συστήματα ανά το παγκόσμιο εξελίσσονται συνεχώς. Αυτό σημαίνει ότι οι επιχειρήσεις πρέπει να τηρούνται ενήμερες για όλες τις πτυχές της φορολογικής συμμόρφωσης, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Επικεφαλής Φορολογικών και Νομικών Υπηρεσιών του δικτύου της PwC, Colm Kelly.

Ο Συνέταιρος Συμβουλευτικών Φορολογικών Υπηρεσιών της PwC Κύπρου, Στέλιος Βιολάρης, ανέφερε πως η εύκολη πρόσβαση στις πληροφορίες που παρέχει η PwC είναι κομβικής σημασίας. «Μέσω της ειδικής έκδοσης για κινητά τηλέφωνα η PwC προσφέρει την ευελιξία αλλά και την ευκαιρία σε χιλιάδες άτομα και επιχειρήσεις να λάβουν τις σωστές πληροφορίες για τον φορολογικό τους προγραμματισμό, οποτεδήποτε και οπουδήποτε», σημείωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Nέες απειλές Ερντογάν: Θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματα μας μέχρι τέλους

«Ο σουλτάνος εννοεί μέχρι το δικό του τέλος! Τα μακριά κοντινά γινήκαν!!»
ΑΚΑ  |  11:24

«Άνετος» με το πόδι πάνω στο τραπέζι ο Μπόρις Τζόνσον

«H Bρετανική αναίδεια στο μεγαλείο της!!! »
knak  |  09:17

Ξεκάθαρη η τοποθέτηση των ΗΠΑ για το ιρανικό τάνκερ

«Μακάρι να ήταν η στάση των ΗΠΑ η ίδια και για την `άτακτη` Τουρκία. Δυστυχώς ο πηδηχτούλης Τραμπ δεν ...»
knak  |  09:15

Κόντρα για την Λάρα μεταξύ βουλευτή και τμήματος Αλιείας

«Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης: αμελητέα προσωπικότητα!»
ΑΚΑ  |  20:47

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X