ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:18
 

Πάνω από 300 σύνεδροι στο παγκύπριο συνέδριο της Prime Insurance

Στο συνέδριο με τίτλο «fast forward, πορεία ανάπτυξης και επιτυχίας» συμμετείχαν πρόσωπα από τον ασφαλιστικό κόσμο Κύπρου και Ελλάδας

Δελτίο Τύπου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Παγκύπριο Συνέδριο της Prime Insurance, το οποίο φιλοξενήθηκε στους χώρους του ξενοδοχείου Hilton Park, στη Λευκωσία, την Παρασκευή 15 Ιουνίου. Στην εκδήλωση, με τίτλο “Fast Forward - Πορεία Ανάπτυξης και Επιτυχίας”, έλαβαν μέρος πάνω από τριακόσιοι σύνεδροι καθώς και επίσημοι προσκεκλημένοι της εταιρείας από τον ασφαλιστικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας.

Σε χαιρετισμό του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Prime Insurance, κ. Μιχάλης Μιχαηλίδης, ανέφερε μεταξύ άλλων: “… O τίτλος του συνεδρίου “Fast Forward”, δεν είναι καθόλου τυχαίος. Αντικατοπτρίζει τη νέα τάξη πραγμάτων στον ασφαλιστικό τομέα, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί μέσα από το ρυθμιστικό πλαίσιο αλλά και τις συνεχόμενα μεταβαλλόμενες ανάγκες και προσδοκίες των πελατών. Αντικατοπτρίζει τις πολλές αλλαγές στην εταιρεία μας και κατ’ επέκταση τους ρυθμούς που θα πρέπει να κινούμαστε”.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, τιμήθηκαν για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους τη χρονιά που πέρασε, οι άριστοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι και πράκτορες της Prime Insurance, σε Κύπρο και Ελλάδα. “Είμαστε εδώ σήμερα για να τιμήσουμε όλους τους συνεργάτες μας, αλλά ιδιαίτερα αυτούς που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους την χρονιά που μας πέρασε”, σημείωσε ο κ. Μιχαηλίδης, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την εντυπωσιακή ανάπτυξη που σημείωσε η εταιρεία. “Το 2017 ήταν χρονιά ρεκόρ σε όλα τα επίπεδα”, κατέληξε, για να καλέσει όλους σε εγρήγορση για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Ξεχωριστή στιγμή κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, ήταν η οπτικογραφημένη παρέμβαση του Πρόεδρου του Δ.Σ. κ. Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος από το εξωτερικό, όπου βρισκόταν λόγω έκτακτης επιχειρηματικής υποχρέωσης, συνεχάρη όλους για τα εξαιρετικά αποτελέσματα και τόνισε ότι η διοίκηση και ο ίδιος προσωπικά είναι δίπλα στους «μαχητές της πρώτης γραμμής και τους στηρίζει στην προσπάθεια για να καταστεί η Prime Insurance η πρώτη ασφαλιστική εταιρεία σε Κύπρο και Ελλάδα».

Μετά το τέλος των εργασιών του Συνεδρίου ακολούθησε δεξίωση στους κήπους του ξενοδοχείου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Spiegel: Αυξάνονται αισθητά οι πρόσφυγες στην Κύπρο

«Πληθαίνουν οι πρόσφυγες αφού ο `καλός` Ισλαμιστής Ερντογάν μας τους στέλνει αβέρτα! »
ΑΚΑ  |  09:52

Τουρκικό ΥΠΕΞ: Ελλάδα και Ε/Κ εκμεταλλεύονται την ένταξή τους στην ΕΕ

«Όπως ακριβώς και εσείς εκμεταλλευόσασταν για τόσες δεκαετίες την συμμετοχή σας στο ΝΑΤΟ για να έχετε ...»
Σοφούλης  |  19:35

Τουρκικό ΥΠΕΞ: Ελλάδα και Ε/Κ εκμεταλλεύονται την ένταξή τους στην ΕΕ

«Όπως ακριβώς και εσείς εκμεταλλευόσασταν για τόσες δεκαετίες την συμμετοχή σας στο ΝΑΤΟ για να έχετε ...»
Σοφούλης  |  19:34

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X