ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Παρουσιάζει το αθλητικό της τμήμα η ΦΟΡΟΥΜ

Δελτίο Τύπου

Το αθλητικό της τμήμα παρουσιάζει η ιδιωτική σχολή ΦΟΡΟΥΜ σε εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018, στις 7 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο της Σχολής, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνει παρουσίαση του Αθλητικού Τμήματος.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου το Αθλητικό Τμήμα της Σχολής που τα τελευταία χρόνια λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία, προσφέροντας εκπαίδευση υψηλού επιπέδου στους μαθητές του.

Το πρόγραμμα που εφαρμόζεται στη Σχολή είναι σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π) και στόχος του είναι η πολύπλευρη στήριξη των μαθητών που προσβλέπουν σε μια πετυχημένη αθλητική σταδιοδρομία στο ποδόσφαιρο. Το Αθλητικό Τμήμα της Ιδιωτικής Σχολής ΦΟΡΟΥΜ, δίνει την ευκαιρία σε ταλαντούχους αθλητές / μαθητές να εξελίξουν το ταλέντο τους με εξειδικευμένη επαγγελματική καθοδήγηση και ταυτόχρονα να πετύχουν στον ακαδημαϊκό τομέα, αξιοποιώντας τις δυνατότητές τους στον μέγιστο δυνατό βαθμό.

Στην παρουσίαση θα αναλυθούν οι βασικοί στόχοι του προγράμματος αλλά και της νοοτροπίας που επιδιώκεται να καλλιεργηθεί στους μαθητές / αθλητές μέσω του προγράμματος.

Το πρόγραμμα που εφαρμόζεται βασίζεται σε συγκεκριμένο πλάνο το οποίο διαμορφώνεται, αξιολογείται και ελέγχεται από επαγγελματίες ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

(Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Σχολής www.forum.ac.cy, τη σελίδα στο Facebook ή να τηλεφωνήσετε στο 22455800).

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Ελληνικό ΥΠΕΞ: Η Τουρκία υπερβαίνει συνεχώς τις κόκκινες γραμμές

«"...η Άγκυρα όταν καλείται να μπει σε τάξη, παραπονιέται και αντιδρά σαν να μην έχει επαφή με την ...»
Σοφούλης  |  13:27

Πειθαρχικό ΔΗΚΟ: Αρνείται να συμμετέχει στο συμβούλιο ο Ιερωνυμίδης

«Έτο που έσιει τζιαί νούσιμους μές το ΔΗΚΟ! »
knak  |  09:14

Βίαζε τα δύο ανήλικα αδέρφια του σε ηλικία 15 ετών

«Και δεν ξέρετε τι να του κάνετε???»
knak  |  11:04

Αμεση Ανάλυση: Η σιωπή της Μόσχας απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα

«Oi Ρώσοι για να επιτύχουν του σκοπού τους, μπορεί ακόμη και να `σκύψουν` χωρίς αιδώ μπροστά στον Τούρκο! ...»
knak  |  11:09

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση