ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:02
 

Προβλήματα τουριστικών υποδομών συζήτησαν Πυρίλλης-Υφ. Τουρισμού

Ο Σάββας Περδίος εξέφρασε την ευαρέσκειά του για την εποικοδομητική συζήτηση που είχε με τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Τα προβλήματα στις τουριστικές υποδομές που παρουσιάζονται στον Δήμο Παραλιμνίου, συζήτησαν ο Δήμαρχος Θεόδωρος Πυρίλλης και ο Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στην περιοχή.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Παραλιμνίου αναφέρεται ότι η συνάντηση του Θεόδωρου Πυρίλλη και του Δημοτικού Συμβουλίου με τον Υφυπουργό Τουρισμού πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Μέγαρο. Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τον Υφυπουργό στο Παραλίμνι και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Δήμαρχος «ενημέρωσε τον Υφυπουργό για τα προβλήματα που παρουσιάζονται στον Δήμο σε ό,τι αφορά τις τουριστικές υποδομές και για τρέχοντα ζητήματα που αφορούν τη νέα τουριστική περίοδο».

Ο Σάββας Περδίος «εξέφρασε την ευαρέσκειά του για την εποικοδομητική συζήτηση που είχε με τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Παραλιμνίου και ανέφερε ότι το Υφυπουργείο Τουρισμού στηρίζει και δημιουργεί νέα κανάλια επικοινωνίας με τις Τοπικές Αρχές που εξυπηρετούν, φιλοξενούν και δέχονται μεγάλες μάζες τουριστών».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «ο Δήμαρχος Παραλιμνίου ευχαρίστησε τον Υφυπουργό για την παρουσία του στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου και ανέφερε ότι προσδοκούν σε άμεση και στενή συνεργασία ώστε να επιτευχθεί ο κοινός σκοπός της περαιτέρω ανάπτυξης του τουρισμού στην Κύπρο».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«η ίδια ανακωχή όπως έγινε στην Κύπρο το 74. το μεγαλύτερο μέρος της καταλήφθηκε σε εκεχειρία.»
Χαριθέα  |  12:43

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«Οι δύο Αμερικάνοι πήγαν στην Τουρκία να δουλέψουν τον ψυχάκια και αυτός τους δούλεψε όπως ο ίδιος ήθελε!!! ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Reuters: Δικτάτορες από την Καμπότζη απέκτησαν κυπριακό διαβατήριο

«Τί κέρδος έκανε το γραφείο των αππωμένων αδερφών?»
ΑΚΑ  |  08:54

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X