ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 21:37
 

REDFamily - Όλη η οικογένεια σε 1 οικονομικό πρόγραμμα

Ο καθένας να απολαμβάνει την επικοινωνία που του ταιριάζει καλύτερα, απλά, ευέλικτα και οικονομικά, χωρίς να χάνεται ο έλεγχος

Δελτίο Τύπου

Κάθε μέλος μιας οικογένειας έχει διαφορετικές ανάγκες επικοινωνίας και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η Cytamobile-Vodafone. Γι’ αυτό, δημιούργησε το REDFamily, ένα πρόγραμμα για όλη την οικογένεια, ώστε ο καθένας να απολαμβάνει την επικοινωνία που του ταιριάζει καλύτερα, απλά, ευέλικτα και οικονομικά, χωρίς να χάνεται ο έλεγχος!

Με μόνο €79,90 για τα πρώτα δύο μέλη και με €15 για κάθε επιπρόσθετο μέλος, με μέγιστο αριθμό τα πέντε μέλη, όλη η οικογένεια έχει στη διάθεσή της απεριόριστα λεπτά και SMS προς όλα τα δίκτυα, καθώς και 5GB Mobile Internet για να τα μοιράζονται μεταξύ τους.

Επίσης, η οικογένεια έχει τη δυνατότητα επιλογής του προγράμματος REDFamilyμε περισσότερο Mobile Internet, δηλαδή με 10GB ή 20GB/μήνα.

Επιπρόσθετα, με το πρόγραμμα RED Family παρέχεται στο κάθε ένα μέλος PersonalCloud με 10GB καθώς και δωρεάν 2GB/μήναγια χρήση στα Cytamobile-Vodafonewifihotspots σε όλη την Κύπρο.

Γιατί να επιλέξεις κι εσύ το REDFamily για την οικογένειά σου;

Η διαχείριση του REDFamily και ο έλεγχος χρήσης μπορεί να γίνεται από την ιστοσελίδα www.cytamobile-vodafone.com την εφαρμογή selfCare, την ιστοσελίδα ελέγχου Mobile Internet http://miu.cyta.com.cy και με την αποστολή δωρεάν SMS με το λεκτικό PLAN στο 8000.

Περισσότερες πληροφορίεςπου αφορούν στον τρόπο λειτουργίας του προγράμματος RED Familyείναι διαθέσιμες στο www.cytamobile-vodafone.com

Βρες κι εσύ την πιο ολοκληρωμένη πρόταση επικοινωνίας που ταιριάζει στη δική σου οικογένεια με το REDFamily και επικοινωνήστε απλά και οικονομικά!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«η ίδια ανακωχή όπως έγινε στην Κύπρο το 74. το μεγαλύτερο μέρος της καταλήφθηκε σε εκεχειρία.»
Χαριθέα  |  12:43

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«Οι δύο Αμερικάνοι πήγαν στην Τουρκία να δουλέψουν τον ψυχάκια και αυτός τους δούλεψε όπως ο ίδιος ήθελε!!! ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Reuters: Δικτάτορες από την Καμπότζη απέκτησαν κυπριακό διαβατήριο

«Τί κέρδος έκανε το γραφείο των αππωμένων αδερφών?»
ΑΚΑ  |  08:54

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X