ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 09:21
 

«Social Media Day» από την PwC

Όλο και περισσότεροι οργανισμοί προχωρούν στην αξιοποίησή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να εμβαθύνουν τις σχέσεις με τους πελάτες τους

Δελτίο Τύπου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Social Media Day» που διοργάνωσε η PwC Κύπρου για το προσωπικό της, την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018, στο κεντρικό κτίριο του οργανισμού στην Λευκωσία.

Τα τελευταία χρόνια, η ραγδαία αύξηση της χρήσης των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης έχει οδηγήσει στην καθιέρωσή τους ως κυρίαρχη δύναμη στην επικοινωνία και τις επιχειρήσεις. Όλο και περισσότεροι οργανισμοί προχωρούν στην αξιοποίησή τους προκειμένου να εμβαθύνουν τις σχέσεις με τους πελάτες τους, να βελτιώσουν τη συνολική εικόνα της εταιρείας τους και να προσεγγίσουν το επιθυμητό κοινό τους όσο το δυνατό πιο αποτελεσματικά και άμεσα.

Σε αυτό το πλαίσιο, η PwC Κύπρου συνεχίζει να ενισχύει την παρουσία της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αναπτύσσοντας άμεση επικοινωνία με το κοινό μέσω δημοσιεύσεων που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με τις εκδόσεις του οργανισμού, επιχειρηματικές και οικονομικές ειδήσεις, δελτία τύπου καθώς και πρωτοβουλίες επιχειρηματικής και εταιρικής ευθύνης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τα μέλη της PwC Κύπρου είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τις ανανεωμένες οδηγίες του οργανισμού σχετικά με τη σωστή χρήση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, αλλά και για τη χρησιμότητά τους στον επιχειρηματικό κόσμο.

Παράλληλα, τα μέλη του οργανισμού ενημερώθηκαν για τους λογαριασμούς που διατηρεί ο οργανισμός σε Twitter, Facebook, Instagram, YouTube και LinkedIn.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Γκρίνια Ακιντζί στη συνάντηση με την Αμερικανίδα πρέσβειρα

«Το να κατακρατείς με τη βια τις περιουσιες του αλλου, αλλά περισσοτερο το πολιτισμο του, τη χωρα του, ...»
Λευκωσιατης  |  13:29

Αδιαφάνεια εντοπίζει η έρευνα της Ελεγκτικής για το ΡΙΚ

«Τόσος ντόρος για το ΡΙΚ και το μόνο πράγμα που έχει να πει ο Γ. Ελεγκτής είναι ότι το ΡΙΚ προσλαμβάνει ...»
Ελένη Αγαθαγγέλου Δημητριάδη  |  19:32

Η εργοδότηση πρώην κρατικών αξιωματούχων στον ιδιωτικό τομέα στην Επ. Θεσμών

«Οι βουλευτές που υποβάλλουν προτάσεις νόμου, προβαίνουν σε δημόσια διαβούλευση;»
YiannakisKosti  |  16:38

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X