ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Social Media Day» από την PwC

Όλο και περισσότεροι οργανισμοί προχωρούν στην αξιοποίησή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να εμβαθύνουν τις σχέσεις με τους πελάτες τους

Δελτίο Τύπου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Social Media Day» που διοργάνωσε η PwC Κύπρου για το προσωπικό της, την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018, στο κεντρικό κτίριο του οργανισμού στην Λευκωσία.

Τα τελευταία χρόνια, η ραγδαία αύξηση της χρήσης των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης έχει οδηγήσει στην καθιέρωσή τους ως κυρίαρχη δύναμη στην επικοινωνία και τις επιχειρήσεις. Όλο και περισσότεροι οργανισμοί προχωρούν στην αξιοποίησή τους προκειμένου να εμβαθύνουν τις σχέσεις με τους πελάτες τους, να βελτιώσουν τη συνολική εικόνα της εταιρείας τους και να προσεγγίσουν το επιθυμητό κοινό τους όσο το δυνατό πιο αποτελεσματικά και άμεσα.

Σε αυτό το πλαίσιο, η PwC Κύπρου συνεχίζει να ενισχύει την παρουσία της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αναπτύσσοντας άμεση επικοινωνία με το κοινό μέσω δημοσιεύσεων που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με τις εκδόσεις του οργανισμού, επιχειρηματικές και οικονομικές ειδήσεις, δελτία τύπου καθώς και πρωτοβουλίες επιχειρηματικής και εταιρικής ευθύνης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τα μέλη της PwC Κύπρου είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τις ανανεωμένες οδηγίες του οργανισμού σχετικά με τη σωστή χρήση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, αλλά και για τη χρησιμότητά τους στον επιχειρηματικό κόσμο.

Παράλληλα, τα μέλη του οργανισμού ενημερώθηκαν για τους λογαριασμούς που διατηρεί ο οργανισμός σε Twitter, Facebook, Instagram, YouTube και LinkedIn.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Αναστασιάδης: Δεν είναι με το να δίνεις μόνο που θα εξευρεθεί λύση (βίντεο)

«…ούτε με τις περαπεδκιώτικες πονηράδες!!!»
Ai Em  |  09:37

#PoliticsBlog Το θεαματικό φινάλε της Χρυσταλλούς και ο δυναμισμός του Συλλούρη

«Κουτοπονηράδες. Εδώ βουλευτές με μη εξυπηρετούμενα δάνεια διαπραγματεύτηκαν και ψήφισαν νομοσχέδια που ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  12:38

Στα 3,1 δισ. ευρώ μειώθηκε το εμπορικό έλλειμμα στην Κύπρο

«" Οι συνολικές εξαγωγές ανήλθαν σε €3 δισ, αύξηση 53% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2017 (€1 δισ. ...»
Χρίστος  |  17:42

Στα 3,1 δισ. ευρώ μειώθηκε το εμπορικό έλλειμμα στην Κύπρο

«Έλεος.... "Οι εισαγωγές από τον υπόλοιπο κόσμο ανήλθαν σε €171,7 δισ, αύξηση 6,4% σε σύγκριση με ...»
Χρίστος  |  17:38

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση