ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Social Media Day» από την PwC

Όλο και περισσότεροι οργανισμοί προχωρούν στην αξιοποίησή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να εμβαθύνουν τις σχέσεις με τους πελάτες τους

Δελτίο Τύπου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Social Media Day» που διοργάνωσε η PwC Κύπρου για το προσωπικό της, την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018, στο κεντρικό κτίριο του οργανισμού στην Λευκωσία.

Τα τελευταία χρόνια, η ραγδαία αύξηση της χρήσης των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης έχει οδηγήσει στην καθιέρωσή τους ως κυρίαρχη δύναμη στην επικοινωνία και τις επιχειρήσεις. Όλο και περισσότεροι οργανισμοί προχωρούν στην αξιοποίησή τους προκειμένου να εμβαθύνουν τις σχέσεις με τους πελάτες τους, να βελτιώσουν τη συνολική εικόνα της εταιρείας τους και να προσεγγίσουν το επιθυμητό κοινό τους όσο το δυνατό πιο αποτελεσματικά και άμεσα.

Σε αυτό το πλαίσιο, η PwC Κύπρου συνεχίζει να ενισχύει την παρουσία της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αναπτύσσοντας άμεση επικοινωνία με το κοινό μέσω δημοσιεύσεων που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με τις εκδόσεις του οργανισμού, επιχειρηματικές και οικονομικές ειδήσεις, δελτία τύπου καθώς και πρωτοβουλίες επιχειρηματικής και εταιρικής ευθύνης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τα μέλη της PwC Κύπρου είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τις ανανεωμένες οδηγίες του οργανισμού σχετικά με τη σωστή χρήση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, αλλά και για τη χρησιμότητά τους στον επιχειρηματικό κόσμο.

Παράλληλα, τα μέλη του οργανισμού ενημερώθηκαν για τους λογαριασμούς που διατηρεί ο οργανισμός σε Twitter, Facebook, Instagram, YouTube και LinkedIn.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Επαναφέρεται ο συνδικαλιστικός χρόνος στις εκπαιδευτικές οργανώσεις

«....και εσυ ζοπποβορτε κυπριακε λαε πληρωνε φορους!!!»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  22:43

Επαναφέρεται ο συνδικαλιστικός χρόνος στις εκπαιδευτικές οργανώσεις

«Κυβερνητικές αποφάσεις για την παιδεία. (Μένει να τις αποδεχτούν οι οργανώσεις των εκπαιδευτικών) 1. ...»
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  |  20:37

Αίτημα για εποπτεία του αποφυλακισθέντα παιδεραστή

«Tώρα που την έπαθε η κυβέρνηση ......»
knak  |  17:49

Συντριβή ρωσικού αεροσκάφους Mig-31

«Λαλεις να εξηασαν να κλεισουν το ταγκι της πεζηνας;»
Παρης  |  16:59

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση