ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στα χέρια της Logicom ακίνητο 9,66 εκατ. στη Λευκωσία

Το τεμάχιο έκτασης 16.147 τμ βρίσκεται κοντά στο mall of Cyprus

Newsroom K

Ως βέβαιο πρέπει να θεωρείται το σενάριο επέκτασης της εταιρίας Logicom στη Λευκωσία, μετά την κίνηση της εταιρίας Najada Holdings Ltd (θυγατρική της Logicom) να αγοράσει ακίνητο έκτασης 16.147 τμ, για ποσό σχεδόν 10 εκατομμυρίων ευρώ. ( €9.668.750,00). Το τεμάχιο ήταν προηγουμένως στην Τράπεζα Κύπρου και βρίσκεται έξω από την είσοδο της Λευκωσίας και συγκεκριμένα στον δήμο Στροβόλου.

Η ανακοίνωση στο ΧΑΚ

Ανακοινούται ότι η Najada Holdings Limited, θυγατρική της Logicom Public Limited (‘Logicom’),  αγόρασε από την Τράπεζα Κύπρου Δημόσια Εταιρεία Λίμιτεδ το όλο συμφέρον του ακινήτου Τεμ. 1878 Φ/Σχ. 30/06Ε2, εκτάσεως 16.147 τετρ. μέτρων, στον Δήμο Στροβόλου στη Λευκωσία (‘το Ακίνητο’).

Τίμημα αγοράς συμφωνήθηκε το ποσό των €8.125.000,00 (Ευρώ οκτώ εκατομμυρίων εκατό είκοσι πέντε χιλιάδων) πλέον 19% Φόρο Προστιθέμενης Αξίας (σύνολο €9.668.750,00 - Ευρώ εννέα εκατομμυρίων εξακοσίων εξήντα οκτώ χιλιάδων και επτακοσίων πενήντα), άμεσα καταβλητέο.

Η απόφαση για την αγορά του Ακινήτου λήφθηκε λαμβάνοντας υπόψη τις σημερινές και μελλοντικές κτιριακές ανάγκες του Συγκροτήματος όπως επίσης και τις δυνατότητες εμπορικής ανάπτυξης και εκμετάλλευσής του.

Η εκτίμηση της αξίας του Ακινήτου έγινε από δύο ανεξάρτητους επαγγελματίες εκτιμητές ακινήτων.

Η αγορά του Ακινήτου δεν επηρεάζει συμφέροντα του Γραμματέα της Logicom ή “καθορισμένου προσώπου” σύμφωνα με την έννοια που αποδίδεται στον αναφερόμενο όρο στο άρθρο 137(3) του Νόμου14(Ι)/1993 όπως έχει τροποποιηθεί.

Η συναλλαγή έγινε σε καθαρά εμπορική βάση.

Η κατασκευή των κτιριακών εγκαταστάσεων για τη στέγαση του προσωπικού και την ικανοποίηση των αποθηκευτικών αναγκών του Συγκροτήματος της Logicom στη Λευκωσία αναμένεται να ενισχύσει την αποδοτικότητα του προσωπικού και να βελτιώσει τη σύνολη λειτουργία του Συγκροτήματος.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Τουρκικά παιχνίδια προπαγάνδας στο Αφριν

«Αυτό θα πει Τουρκία και το συντομότερο που οι `μεγάλες` δυνάμεις το αντιληφθούν θα αποφευχθεί η δημιουργεία ...»
knak  |  18:39

Το «υπεξ» αρχίζει καταμέτρηση των Τ/κ στο εξωτερικό, ανακοίνωσε ο Οζερσάι

«Που το πάει ο Οζερσάϊ,….. μήπως για μια ενδεχόμενη λύση να χρησιμοποιήσουν τους αριθμούς για πολιτική ...»
ΜΡ  |  10:37

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση