ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στην διεθνή έκθεση ακινήτων στο Μπαχρέιν η Aristo Developers

Πρόκειται για την μεγαλύτερη και δημοφιλέστερη έκθεση ακινήτων που διεξάγεται στο Μπαχρέιν κάθε χρόνο

Δελτίο Τύπου

Την δυναμική παρουσία της σε διεθνείς εκθέσεις ακινήτων για το τρέχον έτος συνέχισε με την συμμετοχή της στο Βασίλειο του Μπαχρέιν η Aristo Developers.

Η εν λόγω έκθεση, που έλαβε χώρα στην Μανάμα, την πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της χώρας κατά το τριήμερο 26 – 28 Οκτωβρίου 2017 και φέρει την ονομασία “BIPEX” αποτελεί την μεγαλύτερη και δημοφιλέστερη έκθεση ακινήτων που διεξάγεται στο Μπαχρέιν κάθε χρόνο.

Πάνω από 30 νέα έργα σε εξέλιξη

Κατά την διάρκεια της εν λόγω έκθεσης παρουσιάστηκε η νέα συλλογή ακινήτων του Ομίλου στις επαρχίες Πάφου και Λεμεσού τα οποία σε συνδυασμό με τα επενδυτικά κίνητρα απόκτησης του Κυπριακού Διαβατηρίου αλλά και της δυνατότητας απόκτησης Άδειας μόνιμης παραμονής προσέλκυσαν ως αναμενόταν το ενδιαφέρον του επενδυτικού κοινού.

Οι εκπρόσωποι της εταιρείας είχαν επιπλέον την ευκαιρία να συναντήσουν επενδυτές αλλά και αξιωματούχους της χώρας όπως τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό του Μπαχρέιν, Σεΐχη Ali Bin Khalifa Al Khalifa υπό την αιγίδα του οποίου διεξήχθηκε η εν λόγω έκθεση.

Στην διάρκεια της έκθεσης έγινε παρουσία ενός μεγάλου μέρους από τα έργα του ομίλου που βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλη την Κύπρο όπως το υπερπολυτελές Spectrum Boutique Residences στην τουριστική περιοχή της Λεμεσού, οι μοναδικές επαύλεις Hill Crest Residences στις προνομιούχες περιοχές των Καλογήρων και Αγίου Αθανασίου στην Λεμεσό, το Pearl Park Residences στην καρδιά της πόλης της Πάφου αλλά και οι μοντέρνες επαύλεις Plage Residences στην καρδιά της τουριστικής περιοχής της Πάφου οι οποίες προσφέρονται ιδιαίτερα για επενδυτικούς σκοπούς.

'Έχοντας μια επιτυχημένη πορεία πέραν των 37 χρόνων, περισσότερων από 265 αποπερατωμένων αναπτύξεων στο ενεργητικό της, πάνω από 30 νέα έργα σε εξέλιξη, και άλλα νέα έργα υπό σχεδιασμό, η Aristo Developers διασφαλίζει την συνέχιση της ηγετικής της πορείας προσελκύοντας σημαντικές για την οικονομία της χώρας μας επενδύσεις με πολλαπλά οφέλη.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Συνελήφθησαν τρείς φρουροί ασφαλείας ιδιωτικής εταιρείας στο αεροδρόμιο Λάρνακας

«Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να συγχαρω για την έγκαιρη ΦΤΩΧΗ πληροφόρησή και ενημέρωση των γεγονότων. Η ...»
Christos  |  21:55

Συνελήφθησαν τρείς φρουροί ασφαλείας ιδιωτικής εταιρείας στο αεροδρόμιο Λάρνακας

«Συνελήφθηκαν τρία άτομα φρουροί ασφαλείας ιδιωτικής εταιρείας στο αεροδρόμιο Λάρνακας ΚΥΠΕ - Φανίτσα ...»
C.IOANNIDIS  |  21:52

Σιζόπουλος: Η ηγεσία του ΕΛΑΜ να δείξει το ποινικό της μητρώο

«Κανένας δεν μπορεί σήμερα να πει ότι δεν γνωρίζει τι είναι η Χρυσή Αυγή ή ότι είναι κάτι διαφορετικό ...»
Russ  |  20:09

Σπαράγγια, τόσο μικρά κι όμως τόσο ισχυρά!

«Πλην όμως ψηλώνει το ουρικό οξύ»
YiannakisKosti  |  13:03

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X