ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανακοίνωση προαγωγής στον Όμιλο Fiduserve

Η διοίκηση του Ομίλου έχει ανακοινώσει την προαγωγή του στην θέση του Διευθυντή

Newsroom K

Η Διοίκηση του Ομίλου Fiduserve είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προαγωγή του κ. Στέλιου Χαραλάμπους στη θέση του Διευθυντή. Ο κ. Χαραλάμπους βρίσκεται στον όμιλο από τον Απρίλιο του 2008, ως Corporate Manager. Ο Στέλιος Χαραλάμπους είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών Επιστημών και έχει συμπληρώσει με επιτυχία την σειρά εξετάσεων του επαγγελματικού τίτλου ACCA, ενώ θεωρείται ένας από τους πιο έμπειρους συμβούλους με εξειδίκευση στον τομέα των υπηρεσιών εταιρικής διοίκησης στην Κύπρο. Διαθέτει επίσης ειδίκευση στον καταρτισμό και σχεδιασμό διεθνών εταιρικών δομών και στη οργάνωση διεθνών εταιρικών συναλλαγών και χρηματοοικονομικών διευθετήσεων. 

‘Έχει τεράστια και εκτεταμένη εμπειρία σε διευθετήσεις διεθνών εταιρικών συμφωνιών, εφάμιλλη της μπορεί να αποκτηθεί μόνο σε διεθνής εταιρικές συναλλαγές οι οποίες διεκπεραιώνονται από μεγάλες Διεθνείς Επενδυτικές Τράπεζες.

Επίσης, ο Στέλιος Χαραλάμπους έχει γνώσεις στη Διαχείριση Κινδύνων επενδυτικών χαρτοφυλακίων και σημαντική εμπειρία στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε σχέση με τη νομική και οικονομική πτυχή που αφορά την απόκτηση εταιρειών ή / και περιουσιακών στοιχείων. Διαθέτει ευρεία γνώση και εμπειρία σε θέματα σχετικά με το νομοθετικό πλαίσιο του Φόρου Εισοδήματος και το ΦΠΑ στην Κύπρο.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Την Τετάρτη τα σπουδαία για την Παιδεία

«Οι γονεις και ολος ο υπολοιπος κοσμος περιμενει απο τον υπουργο, την κυβερνηση ή τον οποιονδηποτε μεσολαβητη ...»
Ντομπρος Κελαηδης  |  04:48

Γεμίζει παράνομους μετανάστες η Κύπρος

«ΑΜΑ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ, ΤΕΛΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ...»
ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ  |  13:31

Ζητούν μετάθεση συνάντησης οι Εκπαιδευτικοί

«Ολοι οι γονεις και ο υπολοιπος κοσμος ζητα απο την κυβερνηση να προχωρησει σε επιβολη μετρων για μειωση ...»
Ντομπρος Κελαηδης  |  18:29

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση