ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 07:32
 

Στην Κύπρο το πρώτο Sofitel Resort της Ευρώπης

Συμφωνία Oxley Planetvision Properties και AccorHotels

Δελτίο Τύπου

Η Oxley Planetvision Properties έχει έρθει σε συμφωνία ανάθεσης διαχείρισης, της νέας πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας της Λεμεσού η οποία θα διαθέτει 245 δωμάτια, με την παγκοσμίου φήμης εταιρεία στην διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων, AccorHotels και συγκεκριμένα στην Sofitel. Το νέο πολυτελές, Sofitel Limassol Resort and Residences αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του εντός του 2022, παρουσιάζοντας ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η σύγχρονη γαλλική φινέτσα.

Οι παγκόσμιου εμβέλειας εταιρείες ανάπτυξης, Oxley και Planetvision, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να παρουσιάσουν και να προσφέρουν στο κοινό μια αναβαθμισμένη εμπειρία ζωής, με χαρακτηριστική πολυτέλεια. Με γνώμονα την εμπειρία και την γνώση που κατέχουν αμφότερες, αλλά και το πλούσιο πολυ-βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σε παγκόσμιο επίπεδο που έχουν να επιδείξουν, οι δύο εταιρείες ως κοινοπραξία, επιδιώκουν την αναμόρφωση του ανατολικού τμήματος της Λεμεσού, προσδίδοντας νέα αξία στην ακτογραμμή της πόλης, παρέχοντας παράλληλα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε συνδυασμό με την υψηλής αισθητικής αρχιτεκτονική του έργου, ενσαρκώνοντας και το σλόγκαν της Sofitel - “Live the French Way”.

Σε δηλώσεις του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της κοινοπραξίας, Oxley Planetvision Properties Ltd , κ. Άγγελος Πιερή αναφέρει: «Είμαστε χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε με την AccorHotels και την Sofitel για να σχεδιάσουμε αυτό το έργο που περιλαμβάνει ξενοδοχείο και κατοικίες υψηλής αισθητικής και ποιότητας» και συνέχισε λέγοντας, «Πιστεύουμε ότι η Sofitel με το κομψό, εκλεπτυσμένο στυλ και τις σύγχρονες εμπειρίες της, θα προσθέσει αξία και ελκυστικότητα στη φήμη της Λεμεσού, ως ενός αναπτυσσόμενου τουριστικού προορισμού. Είμαστε βέβαιοι ότι στα χρόνια που θα έρθουν, η ανάπτυξη θα αποτελέσει ορόσημο για το νησί. Το έργο ενσωματώνει την 50χρονη εμπειρογνωμοσύνη της AccorHotels, την διεθνή βάση αφοσιωμένων ενοίκων και την δέσμευση για απαράμιλλη ποιότητα και εξυπηρέτηση».
Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου θα περιλαμβάνονται τέσσερα υψηλής αισθητικής εστιατόρια και μπαρ, πισίνα σύγχρονου σχεδιασμού, χώροι ενδιαφέροντος, χώροι δεξιώσεων αλλά και συνεδριάσεων υψηλών προδιαγραφών. Επίσης ενσωματώνονται και οι υπηρεσίες που προσφέρει η Sofitel, όπως το SO FIT γυμναστήριο, το SO SPA και το Club Millesime Lounge.

Στις εγκαταστάσεις των κατοικιών, θα φιλοξενούνται επίσης, ιδιωτικά μεγάλης κλίμακας γυμναστήριο με αίθουσες για yoga, χώρος υποδοχής με σαλόνι υψηλής αισθητικής, πισίνα αποκλειστικά για ενήλικες, δωμάτιο ψυχαγωγίας, παιδότοπος, αίθουσα εκδηλώσεων αλλά και σχεδιασμένους κήπους στους οποίους οι ένοικοι θα μπορούν να φιλοξενήσουν τους επισκέπτες τους. Παράλληλα θα παρέχονται και αποκλειστικές υπηρεσίες στους ενοίκους, όπως, υπηρεσία καθαρισμού, υπηρεσία δωματίου και υπηρεσία θυρωρού.
«Μας χαροποιεί που θα συνεργαστούμε με την Oxley Planetvision Properties για την ανάπτυξη του Sofitel Resort & Residences Limassol», δήλωσε ο Francois Baudin, SVP Development Luxry Hotels ΕΜΕΑ της AccorHotels. « Η Oxley φημίζεται για την ανέγερση ποιοτικών έργων και χαιρόμαστε που μας έχουν εμπιστευτεί αυτή την ανάπτυξη ορόσημο, αφότου είχαμε συνεργαστεί για τα έργα Novotel και Mercure στη Σιγκαπούρη, όπως και για το SO/Kuala Lumpur, το οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό ανέγερση».

Η Oxley Planetvision Properties Ltd

Ο διεθνής εμβέλειας όμιλος εταιρειών με την επωνυμία Oxley Holdings, εισηγμένος στο χρηματιστήριο Σιγκαπούρης, με εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο σύγχρονων και προνομιούχων αναπτυξιακών έργων σε περισσότερες από δώδεκα αγορές παγκοσμίως, έχει συστήσει κοινοπραξία με την εταιρεία Planetvision Properties. Δύο εταιρείες οι οποίες καθοδηγούνται από "βετεράνους" στους τομείς όπου δραστηριοποιούνται, με ειδίκευση στον σχεδιασμό και υλοποίηση μεγάλης κλίμακας αναπτυξιακών έργων με υψηλές προδιαγραφές. Ως ένας οργανισμός οι δύο εταιρείες συμπορεύονται, επιτρέποντας στην Oxley Plantevision να λειτουργήσει αποτελεσματικά για να δημιουργήσει εξαιρετικές αναπτύξεις, που προσφέρουν ανεπανάληπτες εμπειρίες ζωής. Η Oxley Planetvision έχει ανακοινώσει την πρώτη της ανάπτυξη στην Κύπρο, ένα εγχείρημα που αλλάζει τους όρους της αγοράς και ανεβάζει τον πήχη σε ότι αφορά την εμπειρία που βιώνει ο χρήστης σε όλους τους τομείς, ικανοποιώντας τη ζήτηση για παγκόσμιας κλάσεως υπηρεσίες και εισάγοντας μια νέα εποχή στην παραθαλάσσια διαμονή με το Sofitel Limassol Resort & Residences.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Oxley Planetvision Properties παρακαλούμε όπως επισκεφθείτε την www.oxleyplanetvision.com

H Oxley Holdings Limited («Oxley» ή «ο Όμιλος»), είναι μια εταιρεία ανάπτυξης γης, της Σιγκαπούρης. Η Oxley ασχολείται κατά κύριο λόγο με τις επιχειρήσεις ανάπτυξης γης και κτηματικές επενδύσεις. Από την δημιουργία της, ο Oxley Holdings έχει καταφέρει να δραστηριοποιηθεί και εδραιωθεί τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Αυτή τη στιγμή έχει παρουσία σε δώδεκα γεωγραφικές αγορές.

Ο Όμιλος διαθέτει χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει αναπτυξιακά και επενδυτικά προγράμματα στη Σιγκαπούρη, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, την Κύπρο, Καμποτία, Μαλαισία, Ινδονησία, Κίνα, Μυανμάρ, Αυστραλία, Ιαπωνία και το Βιετνάμ. Η εμπειρογνωμοσύνη της Oxley δεν έγκειται μόνο στην ανάπτυξη γης. Ο Όμιλος παρέχει επίσης εργοληπτική επίβλεψη και συμβουλευτικές υπηρεσίες στη Μυανμάρ.
Το αναπτυξιακό χαρτοφυλάκιο της Oxley περιλαμβάνει επιλεγμένα οικιστικά, εμπορικά και βιομηχανικά έργα. Ως μέρος της στρατηγικής της επέκτασης, ο Όμιλος έχει επίσης προσχωρήσει σε συνεταιρισμούς με έγκυρους επιχειρηματίες ανάπτυξης γης τόσο στο εσωτερικό όσο και το εξωτερικό, καθώς και με επιχειρηματικούς εταίρους.

Το 2013, ο Όμιλος απέκτησε μερίδιο 20% στο Galliard (Group) Limited, ηγετική εταιρεία ανάπτυξης γης που επιβλέπει μια ευρεία ποικιλία αναπτύξεων σε όλο το Λονδίνο και στη Νότια Αγγλία. Έκτοτε, η Oxley έχει επίσης αποκτήσει μερίδιο 40% στο Pindan Group Pty Ltd, ένα ενοποιημένο όμιλο έργων με βάση τη Δυτική Αυστραλία, και μερίδιο 15% στους United Engineers, μια εταιρεία ανάπτυξης γης και κατασκευαστικών έργων που ιδρύθηκε το 1912 στη Σιγκαπούρη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Oxley, παρακαλείσθε όπως επισκεφθείτε την www.oxley.com.sg

Η AccorHotels

H AccorHotels είναι όμιλος διεθνούς κύρους με εξειδίκευση στην τουριστική βιομηχανία και την καινοτομία στην ψηφιακή εμπειρία, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες σε περισσότερα από 4.500 ξενοδοχεία, θέρετρα και οργανωμένα συγκροτίματα κατοικιών σε πέραν των 100 διαφορετικών χωρών. Με ένα εκτεταμένο και ασυναγώνιστο χαρτοφυλάκιο διεθνώς αναγνωρισμένων ξενοδοχειακών μονάδων, προσφέρει υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε μια μεγάλη αγορά καλύπτοντας της ανάγκες της, τόσο σε επίπεδο πολυτέλειας, οικονομίας και εμπειρίας. Η AccorHotels φέρει εμπειρία και γνώση πέραν των 50 ετών.

Πέραν της βασικής της απασχόλησης στον τομέα της φιλοξενίας, η AccorHotels έχει επεκτείνει επιτυχώς την γκάμα των υπηρεσιών της, ώστε να καταστεί παγκόσμια πρωτοπόρος στις ενοικιάσεις πολυτελών ιδιωτικών κατοικιών με πάνω από 10,000 ιδιοκτησίες σε όλο τον κόσμο. Ο Όμιλος δραστηριοποιείται επίσης στον τομέα των υπηρεσιών υποδοχής, συνεργασιών, εστίασης , διοργάνωσης εκδηλώσεων και ψηφιακών λύσεων.

Βασιζόμενη στην παγκόσμια ομάδα προσωπικού, που αριθμεί πέραν των 250.000 ατόμων, η AccorHotels έχει δεσμευτεί να εκπληρώσει την πρωταρχική αποστολή της: να κάνει τον κάθε της ένοικο και καλεσμένο να Νιώθει Ευπρόσδεκτος. Οι ένοικοι έχουν πρόσβαση σε ένα από τα πιο ελκυστικά ξενοδοχειακά προγράμματα ανταμοιβής τακτικών επισκεπτών – Le Club AccorHotels.

H AccorHotels διαδραματίζει ενεργό ρόλο στις τοπικές κοινότητες και είναι δεσμευμένη στην προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης και αλληλεγγύης μέσω του PLANET 21 Acting Here, ενός ολοκληρωμένου προγράμματος που ενώνει υπαλλήλους, φιλοξενουμένους και συνεργάτες για την επίτευξη αειφόρου ανάπτυξης.

Από το 2008, η AccorHotels Solidarity Endowment Fund έχει λειτουργήσει ως φυσική προέκταση των δραστηριοτήτων και αξιών του Ομίλου, βοηθώντας στην καταπολέμηση του κοινωνικού και οικονομικού αποκλεισμού, που βιώνουν τα πιο μειονεκτικά μέλη της κοινωνίας.

Η Accor SA, είναι δημόσια εισηγμένη στο Euronext Paris Stock Exchange (ISIN code: FR0000120404) και στο OTC Market (Ticker: ACRFY) στις Ηνωμένες Πολιτείες. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επισκέπτεσθε accorhotels.group ή accorhotels.com

Αναφορικά με τη Sofitel

Η Sofitel Hotel & Resorts αποτελεί πρεσβευτή του σύγχρονου Γαλλικου στυλ, της κουλτούρας και τέχνης της ζωής σε όλο τον κόσμο. Ιδρυμένη το 1964, το Sofitel είναι το πρώτο διεθνές ξενοδοχειακό brand πολυτελείας με προέλευση τη Γαλλία, με πέραν των 120 κομψών και αξιοσημείωτων ξενοδοχείων στους πιο περιζήτητους προορισμούς ανά το παγκόσμιο. Η Sofitel προσφέρει μια εξατομικευμένη και διακριτική αίσθηση μοντέρνας πολυτέλειας, σμίγοντας πάντα μια γεύση Γαλλικής φινέτσας με ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει το τοπικό στοιχείο. Η συλλογή της Sofitel περιλαμβάνει αξιοσημείωτα ξενοδοχεία όπως το Sofitel Paris Le Faubourg, Sofitel London St James, Sofitel Munich Bayerpost, Sofiter Rio de Janeiro Ipanema, Sofitel Washington DC Lafayette Square, Sofitel Sidney Darling Harbour και Sofitel Bali Nusa Dua Beach Resort.

Η Sofitel είναι μέλος της AccorHotels, ενός διεθνούς ηγετικού ταξιδιωτικού και λάϊφστάϊλ ομίλου, που προσκαλεί τους ταξιδιώτες να νιώσουν ευπρόσδεκτοι σε περισσότερα από 4.500 ξενοδοχεία, θέρετρα και οργανωμένες οικιστικές μονάδες, μαζί με 10.000 από τα καλύτερα ιδιωτικά σπίτια σε όλο τον κόσμο.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Nέες απειλές Ερντογάν: Θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματα μας μέχρι τέλους

«Ο σουλτάνος εννοεί μέχρι το δικό του τέλος! Τα μακριά κοντινά γινήκαν!!»
ΑΚΑ  |  11:24

«Άνετος» με το πόδι πάνω στο τραπέζι ο Μπόρις Τζόνσον

«H Bρετανική αναίδεια στο μεγαλείο της!!! »
knak  |  09:17

Ξεκάθαρη η τοποθέτηση των ΗΠΑ για το ιρανικό τάνκερ

«Μακάρι να ήταν η στάση των ΗΠΑ η ίδια και για την `άτακτη` Τουρκία. Δυστυχώς ο πηδηχτούλης Τραμπ δεν ...»
knak  |  09:15

Κόντρα για την Λάρα μεταξύ βουλευτή και τμήματος Αλιείας

«Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης: αμελητέα προσωπικότητα!»
ΑΚΑ  |  20:47

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X