ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 21:11
 

Στήριξη Αγ.Νάπας στο έργο του Υφ.Τουρισμού

Ο Υφυπουργός Σάββας Περδίος συνεχάρη τους επενδυτές, τα στελέχη της μαρίνας και το Δήμαρχο για τη μαρίνα Αγίας Νάπας

Newsroom K

Την έμπρακτη στήριξη της Αγίας Νάπας στο έργο του, εξέφρασε χθες ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος στον Υφυπουργό Τουρισμού Σάββα Περδίο.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι οι κ. Καρούσος και Περδίος συναντήθηκαν χθες το απόγευμα στο Δημαρχείο Αγίας Νάπας, όπου αντάλλαξαν απόψεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τουριστική βιομηχανία της περιοχής αλλά και για τις προσδοκίες της νέας τουριστικής σεζόν.

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας ανέφερε ότι ο Υφυπουργός Τουρισμού «θα έχει συμπαραστάτες και συνεργάτες όλους στην Αγία Νάπα, ώστε η τουριστική βιομηχανία να προοδεύει συνεχώς και να της δίνουμε τη σημασία που της αρμόζει. Ο τουρισμός αξιοποιήθηκε για την επανεκκίνηση της οικονομίας της Κύπρου τόσο το 1974 όσο και το 2013».

Ευχήθηκε «κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του Υφυπουργού» και διαβεβαίωσε ότι «θα είμαστε πάντα δίπλα του».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Δήμαρχος και ο Υφυπουργός Τουρισμού επισκέφθηκαν στη συνέχεια τη μαρίνα Αγίας Νάπας, όπου ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της και έγινε αναλυτική παρουσίαση της πορείας του έργου.

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας αναφέρθηκε στη «σημαντικότητα του έργου, αφού» όπως εξήγησε «πρόκειται για το μεγαλύτερο σε εξέλιξη έργο που υπάρχει σήμερα στην Κύπρο».

Ο Υφυπουργός Σάββας Περδίος ανέφερε ότι «η χώρα μας χρειάζεται τέτοια έργα και συγχαίρω τους επενδυτές, τα στελέχη της μαρίνας και το Δήμαρχο». Πρόκειται, είπε, για ένα έργο το οποίο αναβαθμίζει όχι μόνο την περιοχή, αλλά συνολικά το τουριστικό προϊόν της Κύπρου και διαβεβαίωσε πως «θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είμαστε δίπλα σας».

Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της μαρίνας Αγίας Νάπας Σταύρος Καραμοντάνης «καλωσόρισε τον Υφυπουργό στην Αγία Νάπα, του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο του», και σημείωσε «ότι είναι πολύ σημαντική η ίδρυση του Υφυπουργείου για τον τουρισμό, αφού στέλνει μηνύματα εμπιστοσύνης στους επενδυτές».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«η ίδια ανακωχή όπως έγινε στην Κύπρο το 74. το μεγαλύτερο μέρος της καταλήφθηκε σε εκεχειρία.»
Χαριθέα  |  12:43

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«Οι δύο Αμερικάνοι πήγαν στην Τουρκία να δουλέψουν τον ψυχάκια και αυτός τους δούλεψε όπως ο ίδιος ήθελε!!! ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Reuters: Δικτάτορες από την Καμπότζη απέκτησαν κυπριακό διαβατήριο

«Τί κέρδος έκανε το γραφείο των αππωμένων αδερφών?»
ΑΚΑ  |  08:54

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X