ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 18:26
 

Στο δυναμικό του Ομίλου Πηλακούτα Renault, Dacia και Mitsubishi

Νέο κεφάλαιο σε μια δυναμική πορεία ανάπτυξης

Δελτίο Τύπου

Ο Όμιλος Πηλακούτα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με δύο σημαντικές και ισχυρές αυτοκινητοβιομηχανίες, που με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο, έχουν συμβάλει στην εξέλιξη του αυτοκινήτου διεθνώς. Είναι η δυναμική και πρωτοπόρος γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία RENAULT GROUPE (Renault, RENAULT Εμπορικά, Dacia, Alpine) και ο ιαπωνικός κολοσσός MITSUBISHI. Οι αντιπροσωπείες της RENAULT GROUPE (Renault, Dacia, Renault Εμπορικά, Alpine) και της MITSUBISHI, αποτελούν πλέον μέλη του μεγαλύτερου ομίλου αυτοκινήτων στην Κύπρο, που διαχρονικά έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών για τα διεθνώς καταξιωμένα brands και την υποστήριξη που παρέχει.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, κ. Χαράλαμπος Πηλακούτας, ανέφερε σχετικά: «Θεμέλιο της επιχειρηματικής φιλοσοφίας του Ομίλου Πηλακούτα, είναι η συνεχής εξέλιξη. Καλωσορίζουμε τη RENAULT GROUPE και τη MITSUBISHI και είναι τιμή μας που και αυτές οι καταξιωμένες μάρκες εμπιστεύονται τον Όμιλο Πηλακούτα. Αναγνωρίζουν την επένδυση σε βάθος χρόνου που κάνουμε στα brands που αντιπροσωπεύουμε και τη στενή σχέση που δημιουργούμε με τους πελάτες μας. Πλέον, για τους πελάτες RENAULT, RENAULT Εμπορικά, DACIA και της MITSUBlSHl στην Κύπρο, ξεκινά μια νέα εποχή. Και τα 3 brands θα αποκτήσουν νέους υπερσύγχρονους εκθεσιακούς χώρους για τα μοντέλα τους και οι κάτοχοι αυτών των αυτοκινήτων θα έχουν την υποστήριξη που απαιτούν. Με υψηλού επιπέδου τεχνική εξυπηρέτηση και πλήρη επάρκεια ανταλλακτικών. Η συνεργασία του Ομίλου Πηλακούτα με τη RENAULT GROUPE και τη MITSUBlSHl, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε μια δυναμική πορεία ανάπτυξης».

Από την 1η Αυγούστου 2018 ξεκινά η μεταβατική περίοδος κατά την οποία ο Όμιλος Πηλακούτα θα δημιουργήσει νέους εκθεσιακούς χώρους και εγκαταστάσεις τεχνικής υποστήριξης (συνεργεία) για τα brands της RENAULT GROUPE και MITSUBISHI.

Στο διάστημα αυτό, οι πελάτες των RENAULT, DACIA, RENAULT Εμπορικά, ALPINE και MITSUBlSHl, που τα αυτοκίνητά τους πρέπει να περάσουν από προγραμματισμένο ετήσιο κύκλο service, ή αντιμετωπίζουν επείγον τεχνικό πρόβλημα, μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 22418430.

Oι τεχνικές υπηρεσίες του Ομίλου Πηλακούτα, στο διάστημα της μεταβατικής περιόδου καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθούν στις ανάγκες που θα παρουσιαστούν.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Στα 3,1 δισ. ευρώ μειώθηκε το εμπορικό έλλειμμα στην Κύπρο

«" Οι συνολικές εξαγωγές ανήλθαν σε €3 δισ, αύξηση 53% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2017 (€1 δισ. ...»
Χρίστος  |  17:42

Στα 3,1 δισ. ευρώ μειώθηκε το εμπορικό έλλειμμα στην Κύπρο

«Έλεος.... "Οι εισαγωγές από τον υπόλοιπο κόσμο ανήλθαν σε €171,7 δισ, αύξηση 6,4% σε σύγκριση με ...»
Χρίστος  |  17:38

Επίθεση Αλβανών χάκερς στην ιστοσελίδα της, καταγγέλλει η Αλληλεγγύη

«Το σχόλιο του Ντόμπρος Κελαήδης για τους Αλβανούς στην Κύπρο έχει αφαιρεθεί, γιατί χαρακτηρίστηκε από ...»
Γιάννης Αδειλίνης, online editor «K»  |  13:40

#PoliticsBlog Τα X-files της Χρυσταλλούς, τα ΜΕΔ και τα συρτάρια

«Ποδκιάντροπη τελικά και αυτή η άριστη των αρίστων.»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  12:41

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση