ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Συμμετοχή του Πανεπιστημίου Νεάπολις στο 2ο Διεθνές Συνέδριο Αστυνομίας Κύπρου

Για το Οργανωμένο Έγκλημα και τη Διαφθορά

Δελτίο Τύπου

Η κα Άρτεμις Δ. Σαββίδου, μέλος του διδακτικού προσωπικού Νομικής ( Ποινικό Δίκαιο) του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου και Δικηγόρος με 18ετή εμπειρία και εξειδίκευση στο Ποινικό Δίκαιο, συμμετείχε στο 2ο Διεθνές Συνέδριο της Αστυνομίας της Κύπρου με θέμα " Πολιτικές Μείζονος Σημασίας στη Διαχείριση του Οργανωμένου Εγκλήματος και της Διαφθοράς: Ευρωπαϊκές και Διεθνείς Διαστάσεις" που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στην Λευκωσία την 22 και 23 Ιουνίου 2017.

Το Συνέδριο χαιρέτησαν ο Εντιμος Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Αρχηγός Αστυνομίας Κύπρου, ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας, ο Γενικός Ελεγκτής της Δημοκρατίας, ο Επικεφαλής της Αντιπροσωπίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο και σε αυτό συμμετείχαν ακαδημαϊκοί από την Κύπρο και το εξωτερικό, εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Καταπολέμησης της Απάτης (OLAF), εκπρόσωποι της EUROPOL, εκπρόσωπος FBI (USA), εκπρόσωποι της Μονάδας Καταπολέμησης Αδικημάτων Συγκάλυψης (Μ.Ο.Κ.Α.Σ) κ.α.

Σημειώνεται ότι η κα Σαββίδου, ως εκ της εξειδίκευσής της στον τομέα του Ποινικού Δικαίου, έχει μετάσχει κατ´ επανάληψη στο παρελθόν με εισηγήσεις της σε Διεθνή και Εθνικά Συνέδρια επί συναφών θεμάτων, ενώ σχετικά άρθρα της έχουν δημοσιευθεί σε αμερικάνικα και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά.

Κατά την 1η μέρα του Συνεδρίου καλύφθηκαν δύο θεματικές ενότητες, το Οργανωμένο Εγκλημα και η Διαφθορά, ενώ κατά τη 2η μέρα του Συνεδρίου, οι πολιτικές και Βέλτιστες Πρακτικές στην Πρόληψη και Καταπολέμηση του Οργανωμένου Εγκλήματος και της Διαφθοράς.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Θέλει συμμετοχή στο Εθνικό Συμβούλιο ο Μάριος Καρογιάν

«Ο Νόμος που διέπει το όλο θέμα είναι ξεκάθαρος ότι ένας κομματικός σχηματισμός πρέπει να έχει εκλέξει ...»
Θεοχάρης Θεοχάρη  |  13:08

Στην Τράπεζα Κύπρου για διακανονισμό καλούν τα μέλη τους οι Αξιόγραφοι

«Mάσιαλλα για διακανοσμό!!! Οι αξιόγραφοι της Λαϊκής Τράπεζας ερρίφθησαν στον κρεμμό ακόμη μια ...»
ΑΚΑ  |  10:15

Εμφύλιος στον ΠΙΣ λόγω ΓεΣΥ

«Ώσπου βρίσκεται στα ινία το ππαραδόπιστο Δ.Σ. του ΠΙΣ, ΓΕΣΥ δεν θα δούμε!»
knak  |  09:59

Τρέχουν να προλάβουν για το χαλλούμι

«Γιά πρώτη φορά όλοι αυτοί οι ανεπαρκέστατοι Μανδαρίνοι εργάζονται γία λίγες ώρες γιά να δικαιολογήσουν ...»
Θεοχάρης Θεοχάρη  |  09:34

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X