ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 14:42
 

Τα βραβεία του Πάφος 2017

Η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης Πάφος 2017 βραβεύει τα ξενοδοχεία Leptos Calypso και το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου

Δελτίο Τύπου

Η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης Πάφος 2017 πραγματοποίησε πρόσφατα εκδήλωση για να τιμήσει όλους τους χορηγούς για τη συμμετοχή τους και ειδικά τη συμβολή τους στην επιτυχία του οργανισμού.

Τα ξενοδοχεία της Leptos Calypso και το Πανεπιστήμιο Νεάπολης, μέλη του Ομίλου Λεπτός, τιμήθηκαν με το βραβείο χορηγού “Gold Hospitality” και με τιμητικό βραβείο για την όλη υποστήριξη και βοήθεια τους. Κατά τη διάρκεια του έτους, τα ξενοδοχεία της Leptos Calypso Hotels & Resorts παρείχαν δωρεάν διαμονή για το Πάφος 2017 ενώ το Πανεπιστήμιο Νεάπολις διοργάνωσε 53 εκδηλώσεις, όπως εκθέσεις, συνέδρια, διαλέξεις και άλλες συναντήσεις, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μέλη του διδακτικού προσωπικού του Νεάπολις συμμετείχαν στην οργανωτική ομάδα που αιτήθηκε την επιλογή της Πάφου ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης καθώς επίσης και σε πολλές άλλες εκδηλώσεις που πραγματοποίησε ο οργανισμός Πάφος 2017.

Οι εκδηλώσεις της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης Πάφος 2017 σημείωσαν τεράστια επιτυχία και έδωσαν στην Πάφο μια πρωτοφανή διεθνή αναγνώριση. Βοήθησαν επίσης και στην αναγέννηση της πόλης και επαρχίας, και ενίσχυσαν την εικόνας της ώστε να αναγνωριστεί η Πάφος ως ποιοτικός πολιτιστικός και τουριστικός προορισμός.

 

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Καδής: Δεν έχουμε περιθώριο για διαμάχες στο χαλλούμι

«Ούτε περιθώριο για ανοχή της ανεπάρκειας έχουμε!!!»
Ai Em  |  11:39

Τέλος Ιανουαρίου τα νεότερα για την J&P Overseas

«Den ntreponte oi dio oikogenies (ioanou kai paraskevaide) na exoun ton kosmo tous tis TEN GROUP SERVICES ...»
APLIROTOS IPALLILOS KSA  |  22:15

Ολοκληρώθηκαν οι δημόσιες ακροάσεις της Ερευνητικής για το Συνεργατισμό

«Αγαπητοί Επίτροποι, ετοιμαστείτε για το Εύγε ή για το Γιουχάϊσμα!!! »
ΑΚΑ  |  12:26

Εγκρίθηκε ο Προϋπολογισμός του 2019

«ΑΚΕΛ, ΕΔΕΚ, Συμμαχία Πολιτών, Οικολόγοι, ΕΛΑΜ: οι ατυχήσαντες!»
ΑΚΑ  |  11:28

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση