ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τα βραβεία του Πάφος 2017

Η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης Πάφος 2017 βραβεύει τα ξενοδοχεία Leptos Calypso και το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου

Δελτίο Τύπου

Η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης Πάφος 2017 πραγματοποίησε πρόσφατα εκδήλωση για να τιμήσει όλους τους χορηγούς για τη συμμετοχή τους και ειδικά τη συμβολή τους στην επιτυχία του οργανισμού.

Τα ξενοδοχεία της Leptos Calypso και το Πανεπιστήμιο Νεάπολης, μέλη του Ομίλου Λεπτός, τιμήθηκαν με το βραβείο χορηγού “Gold Hospitality” και με τιμητικό βραβείο για την όλη υποστήριξη και βοήθεια τους. Κατά τη διάρκεια του έτους, τα ξενοδοχεία της Leptos Calypso Hotels & Resorts παρείχαν δωρεάν διαμονή για το Πάφος 2017 ενώ το Πανεπιστήμιο Νεάπολις διοργάνωσε 53 εκδηλώσεις, όπως εκθέσεις, συνέδρια, διαλέξεις και άλλες συναντήσεις, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μέλη του διδακτικού προσωπικού του Νεάπολις συμμετείχαν στην οργανωτική ομάδα που αιτήθηκε την επιλογή της Πάφου ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης καθώς επίσης και σε πολλές άλλες εκδηλώσεις που πραγματοποίησε ο οργανισμός Πάφος 2017.

Οι εκδηλώσεις της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης Πάφος 2017 σημείωσαν τεράστια επιτυχία και έδωσαν στην Πάφο μια πρωτοφανή διεθνή αναγνώριση. Βοήθησαν επίσης και στην αναγέννηση της πόλης και επαρχίας, και ενίσχυσαν την εικόνας της ώστε να αναγνωριστεί η Πάφος ως ποιοτικός πολιτιστικός και τουριστικός προορισμός.

 

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Μπλόκαραν λογαριασμούς με ΜΕΔ στη ΣΚΤ

«Δυστυχώς αργήσατε. Αυτή την ενέργεια έπρεπε να την κάνετε τουλάχιστον δύο χρόνια πριν.»
πανασιανός  |  17:40

ΣΤΕΚ: Καταγγελία για ηχορύπανση στις τουριστικές περιοχές

«Ας κλείσουν ξενοδοχείο σε περιοχή που δεν έχει "ηχορύπανση" γιατί αν χαμηλώσουμε τα ντέσιμπελ, πάλε ...»
Logik  |  16:04

ΣΤΕΚ: Καταγγελία για ηχορύπανση στις τουριστικές περιοχές

«Ας κλείσουν ξενοδοχείο σε περιοχή που δεν έχει "ηχορύπανση" γιατί αν χαμηλώσουμε τα ντέσιμπελ, πάλε ...»
Logik  |  16:04

Τα ΜΕΔ των 7.5 δισ. ευρώ στον πυρήνα της έρευνας για ΣΚΤ

«ΠΡΟΣ Ai Em: ΣΟΥ ΈΦΤΑΙΞΕ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ!!!!! ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟ: ΕΠΙ ΠΟΙΩΝ ...»
ΠΑΝΑΣΙΑΝΟΣ  |  15:52

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση