ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 19:59
 

Το Nicosia Mall καλωσορίζει την INTERSPORT

Το παγκοσμίου φήμης κατάστημα αθλητικών ειδών παίρνει θέση στον ολοκαίνουργιο προορισμό αγορών της πρωτεύουσας

Δελτίο Τύπου

Με στόχο να φέρει τον αθλητισμό πιο κοντά στον κόσμο και με μότο “We share the same passion” η INTERSPORT ανοίγει το πέμπτο της κατάστημα στην Κύπρο, στο νέο εμπορικό κέντρο της Λευκωσίας.

Το παγκόσμιο brand, το οποίο γιορτάζει φέτος τα 50 του χρόνια, παραμένει ένθερμος υποστηρικτής του αθλητισμού εδώ και δεκαετίες, ενθαρρύνοντας ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές να ακολουθήσουν το πάθος τους, με ρουχισμό και εξοπλισμό υψηλής απόδοσης.
Φιλοξενώντας μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στον κόσμο, τα καταστήματα INTERSPORT προσφέρουν την πιο πλούσια γκάμα σε αθλητικά είδη και εξοπλισμό και παραμένουν αφοσιωμένα στο να βοηθούν τους πελάτες τους να απολαμβάνουν τα αθλήματα που αγαπούν.

Με την πεποίθηση ότι ο αθλητισμός είναι για όλους, κάθε κατάστημα INTERSPORT προσφέρει στους επισκέπτες του τα καλύτερα προϊόντα, από τις καλύτερες μάρκες, με άρτια καταρτισμένο προσωπικό έτοιμο να βοηθήσει στο να βρείτε το τέλειο ζευγάρι αθλητικών παπουτσιών, να επιλέξετε τα κατάλληλα ρούχα αναλόγως αθλήματος και φυσικά να πάρετε τον εξοπλισμό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Η INTERSPORT διατηρεί δυνατή παρουσία σε όλο τον κόσμο, με πάνω από 5500 καταστήματα, καθιστώντας την ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες πώλησης αθλητικών ειδών. Ο όμιλος εταιρειών Fourlis, ο οποίος δραστηριοποιείτε σε πέντε χώρες, έφερε την INTERSPORT στην Κύπρο, ανοίγοντας το πρώτο κατάστημα το 2007 και συνέχισε να επεκτείνεται και να ενδυναμώνει το δίκτυο λιανικών πωλήσεων της εταιρείας. Πλέον, κάθε κατάστημα INTERSPORT έχει καθιερωθεί ως αγαπημένος προορισμός για αθλητικά είδη και εξοπλισμό υψηλής ποιότητας.

Το 2018, η εταιρεία θα φτάσει ακόμη ένα ορόσημο, εγκαινιάζοντας το νέο της κατάστημα στους πολυτελείς χώρους του Nicosia Mall.

Με κοινή φιλοσοφία - να προσφέρουν δηλαδή στους πελάτες μόνο το καλύτερο, το Nicosia Mall και ο Όμιλος Εταιρειών Fourlis ξεκινούν ένα νέο ταξίδι, φέρνοντας, με την προσθήκη της INTERSPORT, την επιτομή των αθλητικών ειδών στον ολοκαίνουριο εμπορικό προορισμό της Λευκωσίας

 

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Οι θεσμοί δοκιμάζουν τις αντοχές της κοινωνίας

«Το άρθρο συνεχίζει: Ένα από τα πιο εντυπωσιακά αιτήματα της έρευνας είναι η εντύπωση που υπάρχει ότι ...»
Yiannos  |  10:42

Οι θεσμοί δοκιμάζουν τις αντοχές της κοινωνίας

«ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ Stockwatch: Διολίσθηση στους 5 από τους 6 δείκτες διακυβέρνησης για το 2017, δείχνουν ...»
Yiannos  |  10:38

43χρονος εξωθούσε γυναίκες στην πορνεία

«Kάποτε κάποιος υπουργός εφεύρε τη μέθοδο εξάληψης των προαγωγών (πατρώνων) και για μια 20ετία εξηλήφτηκαν! ...»
knak  |  10:11

Σήμερα στην «Κ»: Σε βαθιά κρίση οι θεσμοί στην Κύπρο

«Όταν αξιωματούχοι αποδεικνύονται λερωμένοι, μην περιμένετε χαΐρι! »
knak  |  10:08

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση