ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το The Mall of Engomi ανανεώνεται

Έγιναν αλλαγές στο κατάστημα OVS αλλά και για σκοπούς εγκατάστασης του Σκλαβενίτη

Σε αλλαγές προχώρησε το The Mall of Engomi, καθώς επεκτάθηκε το κατάστημα OVS, αλλά έγιναν και οι απαραίτητες αναβαθμίσεις για την εγκατάσταση της ελληνικής αλυσίδας υπεραγορών Σκλαβενίτης.

Το OVS, ιταλική μάρκα μόδας, προχώρησε στην επέκταση του καταστήματος στο The Mall of Engomi, θέλοντας να προσφέρει μια μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη συλλογή. Η ελληνική αλυσίδα υπεραγορών Σκλαβενίτης έχει ήδη εγκατασταθεί στο The Mall of Engomi. Έχει στον προγραμματισμό του να διαμορφώσει και να αλλάξει τον χώρο του πρώην Carrefour. Η ιδιαίτερη έμφαση που δίνει ο όμιλος Σκλαβενίτης στην κουλτούρα της οικογενειακής επιχείρησης αλλά και στην ανάπτυξη σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες φιλοδοξεί ότι θα τον καθιερώσει στη συνείδηση των καταναλωτών και θα αποτελέσει το συστατικό επιτυχίας του και στην Κύπρο.

Ο Γιώργος Πίσσης, διευθυντής μάρκετινγκ του The Mall of Engomi, σχολίασε σχετικά: «Είναι βασική προϋπόθεση κάθε επιτυχημένης εταιρείας να μην επαναπαύεται και να προσφέρει στην οικονομία στην οποία δραστηριοποιείται. Εμείς ακολουθούμε πιστά την πιο πάνω αρχή και αυτό φαίνεται μέσα από τις ενέργειες μας που σκοπό έχουν να προσφέρουν επιπρόσθετη αξία στη συνολική εμπειρία του κάθε μας επισκέπτη. Η επέκταση του εμπορικού κέντρου με το καταστήμα OVS αλλά και η έναρξη της λειτουργίας της υπεραγοράς Σκλαβενίτης είναι τα πιο πρόσφατα παραδείγματα».

Σχόλια αναγνωστών

Γκρίνια Ακιντζί στη συνάντηση με την Αμερικανίδα πρέσβειρα

«Το να κατακρατείς με τη βια τις περιουσιες του αλλου, αλλά περισσοτερο το πολιτισμο του, τη χωρα του, ...»
Λευκωσιατης  |  13:29

Αδιαφάνεια εντοπίζει η έρευνα της Ελεγκτικής για το ΡΙΚ

«Τόσος ντόρος για το ΡΙΚ και το μόνο πράγμα που έχει να πει ο Γ. Ελεγκτής είναι ότι το ΡΙΚ προσλαμβάνει ...»
Ελένη Αγαθαγγέλου Δημητριάδη  |  19:32

Η εργοδότηση πρώην κρατικών αξιωματούχων στον ιδιωτικό τομέα στην Επ. Θεσμών

«Οι βουλευτές που υποβάλλουν προτάσεις νόμου, προβαίνουν σε δημόσια διαβούλευση;»
YiannakisKosti  |  16:38

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X