ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τρεις διακρίσεις της EY από τη Mergermarket

Tα βραβεία M&A, είναι η πιο περιζήτητη διάκριση στον τομέα των εταιρικών συναλλαγών στην Ευρώπη

Δελτίο Τύπου

Το Τμήμα Χρηματοοικονομικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της ΕΥ (Transaction Advisory Services - TAS) βραβεύτηκε από τη Mergermarket με το βραβείο Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος της Χρονιάς 2017 για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, σε ειδική τελετή στο Λονδίνο. Η Mergermarket είναι ένας ανεξάρτητος πάροχος πληροφοριών και δεδομένων σε θέματα Συγχωνεύσεων και Εξαγορών (Mergers&Acquisitions – M&A) ενώ τα βραβεία Mergermarket M&A, είναι η πιο περιζήτητη διάκριση στον τομέα των εταιρικών συναλλαγών στην Ευρώπη. Το ίδιο βραβείο απονεμήθηκε στην ΕΥ και τις χρονιές 2014 και 2016.

Στο Τμήμα Χρηματοοικονομικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της ΕΥ απονεμήθηκε, επίσης, το βραβείο Ελεγκτική Εταιρεία της Χρονιάς στην Ευρώπη, για έβδομη φορά σε οκτώ χρόνια. Η ΕΥ τιμήθηκε με το κορυφαίο αυτό βραβείο και τις χρονιές 2016, 2015, 2014, 2013, 2012 και 2010.
Για πρώτη φορά, το Τμήμα Χρηματοοικονομικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της ΕΥ βραβεύτηκε και με τη διάκριση Σύμβουλος Συγχωνεύσεων και Εξαγορών της Χρονιάς στον τομέα των Μεσαίων Επιχειρήσεων στην Ευρώπη.

Ο Στέλιος Δημητρίου, Συνεταίρος και Επικεφαλής του Τμήματος Χρηματοοικονομικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών στην ΕΥ Κύπρου, δήλωσε σχετικά:

«Μας τιμά ιδιαίτερα η απονομή τριών διακεκριμένων βραβείων από τη Mergermarket. Το γεγονός καταδεικνύει τη συνέπεια μας στην αγορά και αναγνωρίζει τη σκληρή δουλειά, την τεχνογνωσία και τη δέσμευσή μας σε πελάτες και κυβερνήσεις. Το Τμήμα Χρηματοοικονομικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της ΕΥ Κύπρου και οι εξειδικευμένες υπηρεσίες μας, υποστηρίζονται από το διεθνές δίκτυο επαγγελματιών της ΕΥ και τη μοναδική γνώση της αγοράς που διαθέτουμε. Είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε τους στόχους των πελατών μας σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών θεμάτων που σχετίζονται με το κεφάλαιο και τις χρηματοοικονομικές συναλλαγές».
Το Τμήμα Χρηματοοικονομικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της ΕΥ αναγνωρίζεται για την ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με στελέχη εταιρειών μέσω της συνεχούς παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας – σε πλήρη ταύτιση με τον στόχο της ΕΥ για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Εκπροσωπείται σε 22 χώρες στην περιοχή της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης με 590 εξειδικευμένους χρηματοοικονομικούς συμβούλους, ενώ κατά τα τελευταία επτά χρόνια, ο αριθμός των καταρτισμένων επαγγελματιών σε θέματα συγχωνεύσεων και εξαγορών στην περιοχή αυξήθηκε από 20 σε 85. Το βραβείο αντικατοπτρίζει την υπεροχή της EY στην Ευρώπη και αποτελεί το επιστέγασμα ενός εξαιρετικού 2017 για το Τμήμα Χρηματοοικονομικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, στην περιοχή Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Ο Ερντογάν καλεί τους Τούρκους να μετατρέψουν τα χρήματα τους σε τουρκικές λίρες

«ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΥΘΚΙΑ, ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ...»
ΠΑΝΑΣΙΑΝΟΣ  |  10:43

Σήμερα στην «Κ»: Πως βρέθηκε σε δοκιμασία το Προεδρικό

«Στο Πέραπεδι τα ρίχνουν και στην προ-προηγούμενη κυβέρνηση άμα τους γωνιάσεις!!!»
Ai Em  |  09:41

Ο Ερντογάν καλεί τους Τούρκους να μετατρέψουν τα χρήματα τους σε τουρκικές λίρες

«ας δουν οι ψευτόμαγκες της μπανανίας μας πως μπορεί να ποκουπιστεί μια οικονομία (από τις ισχυρότερες ...»
Αρμαγεδών  |  08:15

Περδίκης: Το success story της κυβέρνησης για Συνεργατισμό καταρρέει

«Και όταν ανοίξει ο φάκελος για τον Συνεργατισμό πέστε όλη την αλήθεια στον κόσμο. Ποιοι πολιτικοί έχουν ...»
Πανασιανός  |  11:11

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση