ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Χάρης Λοϊζίδης: Για πρώτη φορά στρατηγικό πλάνο για τον τουρισμό

Κυκλοφόρησε το τεύχος Ιουλίου του περιοδικού «Ξενοδόχος»

Δελτίο Τύπου

Την ικανοποίησή του εκφράζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ, Χάρης Λοϊζίδης, σε άρθρο του στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού «Ξενοδόχος», για το γεγονός ότι «για πρώτη φορά στην Κύπρο υλοποιείται ένα στρατηγικό πλάνο για τον τουρισμό, υπάρχουν στόχοι, και κυβέρνηση, Βουλή και κοινωνικοί εταίροι ενδιαφέρονται και συντονίζονται για την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος».

Στο ίδιο άρθρο ο κ. Λοϊζίδης σημειώνει ότι «οι εξελίξεις μας χαροποιούν και μας δίνουν το δικαίωμα να ατενίζουμε αισιόδοξα το μέλλον της αιμοδότριας βιομηχανίας της κυπριακής οικονομίας». Τονίζει, επίσης, ότι και στην ομιλία του στη Γενική Συνέλευση του ΠΑΣΥΞΕ, τον περασμένο Ιούνιο, είχε πει πως «οι αυξήσεις των τουριστών δεν ήταν τυχαίες ή συγκυριακές. Είναι ξεκάθαρο ότι κρατούμε στα χέρια μας τους καρπούς της σωστής δουλειάς. Και αλίμονο αν πέσουμε στην παγίδα του εφησυχασμού».

Στο τεύχος Ιουλίου 2018 του «Ξενοδόχου» περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, εκτενής παρουσίαση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ΠΑΣΥΞΕ, ρεπορτάζ για την Τέταρτη Συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ERASMUS+ στο οποίο ο ΠΑΣΥΞΕ είναι συνεργάτης, θέματα για την γερμανική τουριστική αγορά, τον αθλητικό τουρισμό καθώς και σημαντική αρθρογραφία που αφορά όσους δραστηριοποιούνται στην τουριστική βιομηχανία.

Ο «Ξενοδόχος» είναι το επίσημο περιοδικό του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων. Εκδίδεται τρεις φορές τον χρόνο, και διανέμεται σε αξιωματούχους του ευρύτερου δημόσιου τομέα, σε ηγετικά στελέχη του ιδιωτικού τομέα, καθώς επίσης σε όλα τα μέλη του ΠΑΣΥΞΕ, διευθυντές ξενοδοχείων, ιδιοκτήτες εστιατορίων, εταιρείες εφοδιασμού του ξενοδοχειακού τομέα, ταξιδιωτικά γραφεία, αεροπορικές εταιρείες και άλλους. Αναρτάται επίσης στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΥΞΕ.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

ΥΠΟΙΚ: Ένα μικρό μνημόνιο το Σχέδιο Αναδιάρθρωσης της ΣΚΤ

«Και για τον κόσμο που αγαπάς δεν είμαι αυτός άλλοι νομίζανε πως ήμουνα μεγάλος κι από σπουργίτι θα ...»
Ai Em  |  09:06

Νικόλας: Δεν εμπιστευόμαστε το ΝΑΤΟ

«Για αυτούς που ζούσαν, όχι σε άλλη χώρα, αλλά σε άλλο πλανήτη, η εμπλοκή του ΝΑΤΟ(βλέπε Κίσσινγερ, ...»
Christos A.  |  07:47

Νικόλας: Δεν εμπιστευόμαστε το ΝΑΤΟ

«Η γνωστή «καραμέλα» περί εμπλοκής ΝΑΤΟ στην τουρκική εισβολή. Ένας ατεκμηρίωτος μύθος. Θα πρέπει να ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  14:52

Μεγάλο «stop» σε ρωσικές εταιρείες και τραπεζικούς λογαριασμούς

«Μπορεί Ρώσοι να μην έστειλαν τα πυρηνικά τους να μας σώσουν, τη πραξικοπηματική κυβέρνηση θα εννοείς, ...»
CGA  |  07:59

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση