ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 16:26
 

Χάρης Λοϊζίδης: Για πρώτη φορά στρατηγικό πλάνο για τον τουρισμό

Κυκλοφόρησε το τεύχος Ιουλίου του περιοδικού «Ξενοδόχος»

Δελτίο Τύπου

Την ικανοποίησή του εκφράζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ, Χάρης Λοϊζίδης, σε άρθρο του στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού «Ξενοδόχος», για το γεγονός ότι «για πρώτη φορά στην Κύπρο υλοποιείται ένα στρατηγικό πλάνο για τον τουρισμό, υπάρχουν στόχοι, και κυβέρνηση, Βουλή και κοινωνικοί εταίροι ενδιαφέρονται και συντονίζονται για την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος».

Στο ίδιο άρθρο ο κ. Λοϊζίδης σημειώνει ότι «οι εξελίξεις μας χαροποιούν και μας δίνουν το δικαίωμα να ατενίζουμε αισιόδοξα το μέλλον της αιμοδότριας βιομηχανίας της κυπριακής οικονομίας». Τονίζει, επίσης, ότι και στην ομιλία του στη Γενική Συνέλευση του ΠΑΣΥΞΕ, τον περασμένο Ιούνιο, είχε πει πως «οι αυξήσεις των τουριστών δεν ήταν τυχαίες ή συγκυριακές. Είναι ξεκάθαρο ότι κρατούμε στα χέρια μας τους καρπούς της σωστής δουλειάς. Και αλίμονο αν πέσουμε στην παγίδα του εφησυχασμού».

Στο τεύχος Ιουλίου 2018 του «Ξενοδόχου» περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, εκτενής παρουσίαση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ΠΑΣΥΞΕ, ρεπορτάζ για την Τέταρτη Συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ERASMUS+ στο οποίο ο ΠΑΣΥΞΕ είναι συνεργάτης, θέματα για την γερμανική τουριστική αγορά, τον αθλητικό τουρισμό καθώς και σημαντική αρθρογραφία που αφορά όσους δραστηριοποιούνται στην τουριστική βιομηχανία.

Ο «Ξενοδόχος» είναι το επίσημο περιοδικό του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων. Εκδίδεται τρεις φορές τον χρόνο, και διανέμεται σε αξιωματούχους του ευρύτερου δημόσιου τομέα, σε ηγετικά στελέχη του ιδιωτικού τομέα, καθώς επίσης σε όλα τα μέλη του ΠΑΣΥΞΕ, διευθυντές ξενοδοχείων, ιδιοκτήτες εστιατορίων, εταιρείες εφοδιασμού του ξενοδοχειακού τομέα, ταξιδιωτικά γραφεία, αεροπορικές εταιρείες και άλλους. Αναρτάται επίσης στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΥΞΕ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

«Ο Αντώνης τώρα μπορεί να κοιτάζει με τα ματάκια του το μέλλον»

«Ο Ιησούς Χριστος, η Πάναγία θεοτόκος και όλοι οι αγιοι να θεραπεύσουν τον μικρό αντώνη και να γίνει ...»
Μαριος  |  16:44

Η τοποθέτηση του OCCRP για τα περί λιβέλλου

«Γιατί δεν κινούνται νομικά εναντίον της OCCRP αφού νοιώθουν ότι διαβάλλονται παρά μόνο φωνασκούν και ...»
leo  |  14:06

ΗΠΑ: Κυρώσεις σε όσους βοηθήσουν το ιρανικό δεξαμενόπλοιο

«Είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα κάνουν οι Αμερικανοί αν το πλοίο ελλιμενιστεί στην Τουρκία. Άραγε ...»
Σοφούλης  |  11:55

Πάει για κατάθεση στην αστυνομία ο Μητροπολίτης Μόρφου

«Δίωξη κατά των 38 αυτόκλητων υπερασπιστών του σεβασμιότατου Μόρφου, θα πρέπει να εξασκήσει η Εισαγγελία ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  14:56

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X