ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ξεκινά την Τετάρτη στην Κύπρο η υπηρεσία Taxify

Eπιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τις διαδρομές τους για να αποφεύγεται η υπερχρέωση και η επιλογή δαπανηρότερων διαδρομών

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Μια νέα τεχνολογική υπηρεσία κάνει την εμφάνιση της στην Κύπρο, που υπόσχεται να φέρει τα την αλλαγή σε ό,τι αφορά τον τομέα των ταξί μέσω μιας εφαρμογής στα κινητά τηλέφωνα.

Πρόκειται για το Taxify, που έχει ήδη συνεπάρει την ευρωπαϊκή αγορά ταξί, και ξεκινά την Τετάρτη, 25 Απριλίου, τη λειτουργία του στη Λευκωσία, με επέκταση σύντομα και σε όλη την Κύπρο.

Η εφαρμογή δημιουργήθηκε στην Εσθονία και έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη, την Κεντρική Αμερική και την Αφρική. Με 5 εκατομμύρια χρήστες σε 30 χώρες και με συναλλαγές πέραν του $1 δισεκατομμυρίου, αποτελεί σήμερα την πιο ραγδαίως αναπτυσσόμενη εταιρεία τεχνολογίας στην Ευρώπη.

Αυτή η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τις διαδρομές τους, με αποτέλεσμα να αποφεύγεται η υπερχρέωση και η επιλογή δαπανηρότερων διαδρομών.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του Taxify Κύπρου, Σωτήρη Γ. Τσιγαρίδη, η εταιρεία θα χρησιμοποιεί μόνο εγγεγραμμένα οχήματα ταξί με επαγγελματίες οδηγούς ταξί, που επί το πλείστον είναι αυτοεργοδοτούμενοι και θα μπορούν να συνεχίσουν να συνεργάζονται τόσο με τα υφιστάμενα γραφεία ταξί όσο και με το Taxify. Ιδιαίτερη σημασία δίδεται στην ασφάλεια των πελατών και στις νομικές πτυχές του κλάδου.

Το Taxify θα προσφέρει διάφορους τρόπους πληρωμής και η παραγγελία θα γίνεται μέσω της εφαρμογής, που είναι διαθέσιμη για τηλέφωνα Android, iOS και Windows.

Για τους οδηγούς, η προμήθεια προς το Taxify θα είναι μόνο 15% σε αντίθεση με άλλες παρόμοιες εφαρμογές, οι οποίες χρεώνουν από 25% μέχρι 30%.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Ακιντζί: Αποκεντρωμένη ομοσπονδία με αποτελεσματική συμμετοχή Τ/κ

«Ευτυχως που οι διεθνεις συγκυριες δεν ευνοουν τους τουρκαλλαδες, οποτε οι απειλες και εξυπνοβλακιες ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  07:53

Ο Πρόεδρος δεν είναι το πρόβλημά μας

«Πολύ καλό το άρθρο σας αλλά εγώ θα άλλαζα τον τίτλο σε «Ο Πρόεδρος δεν είναι το ΜΟΝΟ πρόβλημά μας». ...»
Yiannos  |  07:41

ΓΓ ΑΚΕΛ: Αποφεύγει να συζητήσει ουσιαστικά ζητήματα του Κυπριακού ο Πρόεδρος

«Γιάννο, τον τύπο τον διαβάζω εδώ και καιρό. Είναι φανατικά οπαδός της άρνησης και του αντιακελισμού, ...»
ΧΧΧ  |  10:21

ΓΓ ΑΚΕΛ: Αποφεύγει να συζητήσει ουσιαστικά ζητήματα του Κυπριακού ο Πρόεδρος

«Και αφού έχει την μαγική και εύκολη συνταγή ο Άντρος και αφού θεωρεί ότι έχει έρισμα στους Τουρκοκύπριους, ...»
Γιώργος  |  10:07

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση