ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:15
 

Ξεκινάει η διάθεση της νέας Coca-Cola χωρίς Θερμίδες

Με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια

Δελτίο Τύπου

Η Coca-Cola παρουσιάζει στην Κύπρο τη νέα Coca-Cola Χωρίς Θερμίδες, και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια ,που έρχεται να προστεθεί στις τρεις επιλογές που ήδη απολαμβάνουν οι Κύπριοι καταναλωτές: την Coca-Cola Αυθεντική Γεύση, την Coca-Cola Μηδέν Ζάχαρη, Μηδέν Θερμίδες, και την Coca-Cola Light. Η νέα Coca-Cola Χωρίς Θερμίδες, και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβιαέχει τη γνωστή και αγαπημένη γεύση που περίμενει κανείς από τηνCoca-Cola.

Το νέο προϊόν, το οποίο παρουσιάζεται παγκοσμίως πρώτη φορά σε Ελλάδα και Κύπρο, αποτελεί το πιο πρόσφατο παράδειγμα της νέας παγκόσμιας στρατηγικής της εταιρείας, “Our Way Forward”,η οποία αποτελεί το όραμα της Coca-Cola για το μέλλον. Μια στρατηγικήπου έχει ως κεντρικό μέλημά της τη μείωση της ζάχαρης και περισσότερες επιλογές, πάντα με υπέροχη γεύση.

Η Coca-Colaστην Κύπρο, είναι από τους πρωτοπόρους αυτής της νέας παγκόσμιας στρατηγικής, καθώς:
• Ήδη προσφέρει στην Κύπρο 3διαφορετικές επιλογές Coca-Colaκαι επιλογές με λίγες ή καθόλου θερμίδες για όλα τα βασικά αναψυκτικά της, όπως η Fantaκαι η Sprite.
• Τα τελευταία δέκα χρόνια έχειμειώσει κατά 26% τις θερμίδες στο σύνολο των αναψυκτικών της κατά μέσο όρο.
• Το 2017, ενισχύει την προόωθηση προϊόντων Coca-Cola χωρίς ζάχαρη, ώστε να τα γνωρίσουν ακόμη περισσότεροι καταναλωτές.

Ο Χριστόδουλος Χριστοδουλάκης, Διευθυντής Χώρας της Αφοί Λανίτης, ανέφερε: «Καλωσορίζουμε το τέταρτο μέλος της οικογένειας της Coca-Colaστην Κύπρο, την Coca-ColaΧωρίς Θερμίδες, και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια.Η ενίσχυση των αναψυκτικών light με την προσθήκη της νέας Coca-Colaαποτελεί το πιο πρόσφατο παράδειγματηςνέαςμας στρατηγικήςπου στοχεύει στο ναπροσφέρει περισσότερα προϊόντα χωρίς θερμίδες, ικανοποιώντας την επιθυμία που έχουμε οι περισσότεροι να περιορίζουμε τη ζάχαρη που καταναλώνουμε,χωρίς να θυσιάζουμε την υπέροχη γεύση».

Το νέο προϊόν εντάσσεται στη νέα παγκόσμια στρατηγική marketing “One Brand”, η οποία ενσωματώνει για πρώτη φορά στην ιστορία της εταιρείας όλα τα προϊόντα Coca-Cola κάτω από μία ενιαία μάρκα. Έτσι, ο καταναλωτής μπορεί να επιλέξει την Coca-Cola που ταιριάζει με τον δικό του τρόπο ζωής και τις δικές του προτιμήσεις, με ή χωρίς θερμίδες, με ή χωρίς καφεΐνη, αλλά πάντα με την υπέροχη γεύση που έχει αγαπήσει.

Η διάθεση της νέας Coca-Cola Χωρίς Θερμίδες, και γλυκαντικό από το φυτό Στέβια στα ράφια καταστημάτων λιανικού εμπορίου ξεκινάει σταδιακά από την Δευτέρα10 Απριλίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

«Να μεριμνούν οι εκπαιδευτικοί για την πρωινή προσευχή» λέει το Υπ.Παιδείας

«Με λίγα λόγια η προσευχή είναι εξαναγκασμός »
Gio  |  14:49

#PoliticsBlog Ο Νίκαρος που έγινε Τάσσος και οι κυρώσεις των 28 για την Τουρκία

«Όταν καταφέρουμε, σαν λαός, να σταματήσουμε οι μισοί να κατηγορούμε ή να θεωρούμε τους άλλους μισούς ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  13:57

#PoliticsBlog Ο Νίκαρος που έγινε Τάσσος και οι κυρώσεις των 28 για την Τουρκία

«Μάλλον να κατευνάσουν το θηρίο όχι να το εξημερώσουν γιατί δεν εξημερώνεται!»
Leon  |  13:30

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X