ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 18:13
 

Χρυσή βράβευση για τη Louis Hotels

Βραβεύτηκε με τον τίτλο του «Gold Hospitality Sponsor Honorary Award από την πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης

Δελτίο Τύπου

Με τον τίτλο του «Gold Hospitality Sponsor Honorary Award» τιμήθηκε η Louis Hotels από την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης - Πάφος 2017, στο πλαίσιο των βραβεύσεων των χορηγών της για τις υπηρεσίες που προσέφεραν αφιλοκερδώς την περσινή χρονιά. 

H Louis Hotels υποστήριξε δυναμικά το έργο και τις δράσεις της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης – Πάφος 2017, προσφέροντας 70 δωρεάν διαμονές σε τρία ξενοδοχεία της αλυσίδας της. Τα Louis Imperial Beach, Louis Ledra Beach και Louis Phaethon Beach φιλοξένησαν ευρωπαίους αξιωματούχους και συμμετέχοντες στα πολιτιστικά δρώμενα καθ’ όλη του 2017, αποσπώντας τιμητικό βραβείο για την υποστήριξη και τη βοήθειά τους.

Η βράβευση της Louis Hotels έγινε σε ειδική εκδήλωση που έλαβε χώρα τον Ιανουάριο και διοργανώθηκε από τον οργανισμό Πάφος 2017.
«Από την πρώτη στιγμή που τέθηκε στο τραπέζι η πρόταση συνεργασίας με τον οργανισμό Πάφος 2017 ξέραμε ότι θα φτάναμε εδώ. Μερικά χρόνια μετά μπορούμε να είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι για το έργο, τη δράση και την προβολή του θεσμού της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης – Πάφος 2017, αλλά και για τη συνδρομή της Louis Hotels στην όλη διαδικασία. Η στήριξη πρωτοβουλιών που αναδεικνύουν την Κύπρο και ενδυναμώνουν το προφίλ της είναι αυτονόητη για εμάς», τόνισε η Πόπη Τάντα, Chief Sales and Marketing Officer.

Η Louis Hotels είναι μια ιστορική κυπριακή εταιρεία με πρωταγωνιστικό ρόλο στην τουριστική βιομηχανία της Κύπρου και της Ελλάδας. Ανήκει στον Όμιλο Louis. Από το 1942 μέχρι σήμερα, σε μια μακρά αναπτυξιακή πορεία, η εταιρεία διαχειρίζεται 24 ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων σε Κύπρο και Ελλάδα με σύνολο 13.000 κλίνες, 2.000 εργαζόμενους και ετήσιο κύκλο εργασιών πάνω από 110 εκατομμύρια ευρώ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Τι έλεγε η έκθεση GRECO για τη διαφθορά στη δικαιοσύνη

«“Θα πρέπει να σημειωθεί πως στο πλαίσιο των συστάσεων η GRECO εισηγήθηκε να εισαχθεί μία εκπαίδευση ...»
Αλκης  |  15:13

Ανεπανόρθωτα εκτεθειμένος ο Μύρων Νικολάτος

«Κελαήδη σε προτρέπω να προσέχεις στις διασταυρώσεις από τα τζιτζίκια!!!»
ΧΓΑ  |  13:50

Γ. Εισαγγελέας: Υπόνοιες για στημένες δίκες στο Ανώτατο

«Η απόλυτη εκδίκηση του Γενικού Εισαγγελέα. Απέδειξε περίτρανα ποιος ευθύνεται για τις αποφάσεις εναντίον ...»
Yiannos  |  10:35

Ανεπανόρθωτα εκτεθειμένος ο Μύρων Νικολάτος

«Ε είπε μας αλλονα και κελάηδησε ο κ Κελαηδης!! Εδώ αναδείχθηκε η διαφθορά στην σημαντικότερη εξουσία ...»
Yiannos  |  08:54

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X