ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:18
 

Υπογραφή συμβολαίου ΣΑΛΑ-CYBARCO

Η συγκεκριμένη Σύμβαση, συνολικής αξίας €7.932.491,19 (χωρίς ΦΠΑ), κατακυρώθηκε στην εν λόγω εταιρεία, μετά από ανοικτό διαγωνισμό

Δελτίο Τύπου

Tην Τετάρτη στις 31/10/2018 υπογράφτηκε μεταξύ της εταιρείας Cybarco Ltd και του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λεμεσού - Αμαθούντας, το δέκατο τρίτο στην σειρά Συμβόλαιο (Ε14) το οποίο αφορά την αποκατάσταση των κυρίων αγωγών βαρύτητας και πιέσεως που έχουν κατασκευαστεί στην Α’ Φάση του αποχετευτικού έργου λυμάτων της Μείζονος Λεμεσού περί το 1992-1994. Η συγκεκριμένη Σύμβαση, συνολικής αξίας €7.932.491,19 (χωρίς ΦΠΑ), κατακυρώθηκε στην εν λόγω εταιρεία, μετά από ανοικτό διαγωνισμό.

Με το συγκεκριμένο Συμβόλαιο θα γίνει αποκατάσταση/αναβάθμιση των υφιστάμενων κυρίων αγωγών βαρύτητας και πιέσεως του αποχετευτικού δικτύου λυμάτων ώστε να αυξηθεί η αξιοπιστία του συστήματος αποχέτευσης, κυρίως κατά μήκος της τουριστικής περιοχής.

Το συνολικό μήκος των αγωγών λυμάτων που θα αποκατασταθούν, φθάνει τα οκτώ χιλιόμετρα περίπου. Οι εργασίες προγραμματίζεται να αρχίσουν πριν το τέλος του χρόνου και αναμένεται να ολοκληρωθούν σε 24 μήνες.

Το Συμβούλιο ζητά την κατανόηση του κοινού για την οποιαδήποτε ταλαιπωρία τυχόν προκύψει κατά τη διάρκεια των εργασιών, οι οποίες θα διεξαχθούν ενώ θα λειτουργεί το σύστημα και απευθύνει έκκληση για συμμόρφωση με τις ρυθμίσεις τροχαίας και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Σημειώνεται ότι αναμένεται η ολοκλήρωση των διαδικασιών για την τελική κατακύρωση της σύμβασης για την κατασκευή του Βιολογικού Σταθμού Επεξεργασίας Λυμάτων στα Κ. Πολεμίδια, συνολικού κόστους €42 εκ. περίπου. Επίσης ετοιμάζονται έγγραφα για προκήρυξη προσφορών στις αρχές του 2019 για τα αντιπλημμυρικά έργα της Μείζονος Λεμεσού συνολικού κόστους €16 εκ. περίπου, για το Αποχετευτικό Έργο των Κοινοτήτων Πύργου και Παρεκκλησιάς συνολικού κατασκευαστικού κόστους €14 εκ. περίπου, τα οποία προγραμματίζονται να αρχίσουν το 2019, καθώς επίσης και για τα αποχετευτικά έργα των Κυβερνητικών Οικισμών συνολικού κόστους €15 εκ. περίπου, τα οποία επίσης προγραμματίζεται να αρχίσουν το 2019.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Απογοήτευση λόγω χαμηλών μέσων όρων στις Παγκύπριες

«Η ανομοιογένεια και οι πολλοι ξενογλωσσοι που εισερχονται στην παιδεια χωρις κατατακτηριες εξετασεις ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  18:05

Υπ. Μεταφορών: Ένα κράτος δεν μπορεί να παρέμβει για να καθορίσει τις τιμές των ναύλων

«…και τις μπούρδες περί ανταγωνισμού, που θα φέρει μείωση των τιμών, πού να τις βάλουμε;»
Ai Em  |  10:41

Ο μυστικός δείπνος

«Ο νυν πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης, θα γίνει γνωστός στην ιστορία ως ο ενταφιαστής της λύσης του Κυπριακού ...»
Yiannos  |  10:21

ΟΕΒ: Η Δημόσια Αργία της 25ης Ιουνίου δεν αφορά τον ιδιωτικό τομέα

«Αλλού σε τρώει τζιε αλλού κνίθεσαι ρε ...ΑΚΑ»
Χριστοσ Α.  |  11:07

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X