ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 21:17
 

Ζημιές 2.02 εκατ. για τη Leptos Calypso Hotels

Την αντίστοιχη περίοδο του 2016 η εταιρεία είχε παρουσιάσει ζημιές 5.9 εκατ. ευρώ

Newsroom K

Ζημιές ύψους 2.02 εκατομμυρίων ευρώ, έναντι κέρδους ύψους 5.9 εκατ. ευρώ κατά την αντίστοιχη περίοδο του 2016 παρουσίασε η Leptos Calypso Hotels Public Limited.

Το κέρδος του Συγκροτήματος από εργασίες για το πρώτο εξάμηνο του 2017, ανήλθε σε €456 χιλ. έναντι ζημιάς ύψους €1 εκ. την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Το Συγκρότημα παρουσιάζει ζημιά πριν την φορολογία που ανήλθε σε €1,97 εκ. έναντι κέρδους ύψους €5,97 εκ. κατά την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2016, το κέρδος πριν τη φορολογία περιλαμβάνει κέρδος ύψους €7,31 εκ. που προέκυψε από τη μεταφορά της θυγατρικής εταιρείας Karina Properties Limited και της συνδεδεμένης εταιρείας Harbour Shore Estates Limited μαζί με δάνεια ύψους €30 εκ. σε εταιρεία κοινού ελέγχου, καθώς επίσης και κέρδος ύψους €1,42 εκ. από το διακανονισμό των συγκεκριμένων δανείων. Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2017, η ζημιά πριν τη φορολογία περιλαμβάνει απομείωση προπληρωμών για
μισθώσεις εκμετάλλευσης ύψους €1,22 εκ. Πρόσθετα, η εταιρεία σημειώνει πως η φορολογία φέτος ήταν στα 53 χιλ. ευρώ σε σύγκριση με χρέωση φορολογίας ύψους €70 χιλ. κατά την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Ο κύκλος εργασιών του Συγκροτήματος για το πρώτο εξάμηνο του 2017 ανήλθε σε
€11,09 εκ. σε σύγκριση με €8,94 εκ. κατά την αντίστοιχη περίοδο του 2016. Η αύξηση αυτή οφείλεται κυρίως στην αύξηση της πληρότητας κατά την χειμερινή περίοδο από συνεδριακό τουρισμό καθώς επίσης και σε αύξηση των τιμών πωλήσεων στα ξενοδοχεία του Συγκροτήματος.

Τα αποτελέσματα των πρώτων έξι μηνών του έτους 2017 για το Συγκρότημα δεν είναι αντιπροσωπευτικά για ολόκληρο το έτος, αναφέρει η εταιρεία, λόγω της εποχικότητας του κύκλου εργασιών των ξενοδοχείων του Συγκροτήματος. Ο μεγαλύτερος όγκος εργασιών των ξενοδοχείων διεξάγεται κατά την κύρια τουριστική περίοδο που εμπίπτει στο δεύτερο εξάμηνο του λογιστικού έτους του
Συγκροτήματος.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Προβλήματα στα κατεχόμενα λόγω κακοκαιρίας

«Aπό πότε αναγνωρίζουμε ότι το αεροδρόμιο Τύμπου ονομάζεται Ερτζάν;;;»
Pink  |  18:49

Ελικόπτερο της Αστυνομίας κατέγραφε την αυξημένη τροχαία κίνηση (φωτος-βίντεο)

«Εν τω μεταξύ η ουρά στον αυτοκινητόδρομο ξεκινά από τα φώτα του Καλησπέρα πέρα από τον κυκλικό κόμβο ...»
Αρμαγεδών  |  14:45

Ορφανίδης: Η ΣΚΤ δεν απεβίωσε με φυσικά αίτια

«Αυτός ο κύριος ήταν ο Διοικητής της Κ.Τ., δηλαδή ο άμεσα υπεύθυνος για τις τράπεζες. Αντί να κάμει ...»
CGA  |  10:08

Ελεύθερος ο Γ. Σιαηλής που είχε κριθεί ένοχος στην υπόθεση ΣΑΠΑ

«Καμία έκπληξη πλέον σε αυτόν τον τραγικό τόπο. Εγκληματείστε άφοβα!!!! Αυτούς ψηφίζυμε, αυτοί μας ...»
αηδιασμένος  |  20:28

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση