ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στις χώρες με τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ευρώπη η Κύπρος

Καταλαμβάνει την 25η θέση στη λίστα της trivago.gr

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στην 25η θέση κατατάσσεται η Κύπρος όσον αφορά στις χώρες με τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ευρώπη, σύμφωνα με έρευνα της Trivago.gr, ενώ βρίσκεται στην 79η μεταξύ των καλύτερων ξενοδοχείων στον κόσμο.

Την ίδια ώρα, η Ελλάδα βρίσκεται στην 17η θέση της συγκεκριμένης λίστας για τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ευρώπη και στην 67η θέση στη λίστα με τα καλύτερα ξενοδοχεία διεθνώς.
 
Όπως αναφέρεται στη σχετική έρευνα, η Ευρώπη απαρτίζεται από χώρες με αρκετά υψηλό επίπεδο, όσον αφορά στα ξενοδοχεία που διαθέτουν. Την πρώτη θέση στην κατάταξη με τις χώρες που διαθέτουν τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ευρώπης καταλαμβάνει η Βοσνία Ερζεγοβίνη, ακολουθούμενη από το Λιχτενστάιν και το Μονακό. Η Ελλάδα, αγαπημένος τουριστικός προορισμός για πολλούς, Ευρωπαίους και μη, καταλαμβάνει τη 17η θέση μεταξύ των 25 χωρών με τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ευρώπη. Λίγο πιο κάτω, στη 19η θέση εμφανίζεται η Πορτογαλία, ενώ η Ιταλία είναι 22η. Εξάλλου, η κατάταξη των ευρωπαϊκών χωρών με τα καλύτερα ξενοδοχεία ολοκληρώνεται με την Κύπρο. Στις πρώτες 25 θέσεις δεν κατάφεραν να εμφανιστούν, μεταξύ άλλων, η Ελβετία, η Ισπανία, η Γερμανία, η Αγγλία και η Γαλλία.
 
Στον παρακάτω πίνακα παρουσιάζεται η κατάταξη των 25 κορυφαίων χωρών με τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ευρώπη:

 
 
 
Στην 79η θέση διεθνώς
Στο πλαίσιο της ίδια έρευνας, εξετάζοντας την αντίστοιχη παγκόσμια κατάταξη, οι πρώτες θέσεις καταλαμβάνονται από εξωτικούς προορισμούς, με την πρώτη πεντάδα να σχηματίζεται από τα Νησιά Turks & Caicos, Κέιμαν, Lesser Antilles, τις Μαλδίβες και την Αγία Λουκία της Καραϊβικής. Η Ελλάδα βρίσκεται μεταξύ των 100 κορυφαίων χωρών, καταλαμβάνοντας την 67η θέση, λίγο πιο ψηλά από την Κύπρο, που είναι 79η. Η Ιταλία συναντάται 74η, ενώ από της πρώτες 100 θέσεις της παγκόσμιας λίστας λείπει, μεταξύ άλλων χωρών της Ευρώπης, η Ισπανία.
 
Στον παρακάτω πίνακα παρουσιάζονται οι 15 πρώτες χώρες της κατάταξης των 100 κορυφαίων παγκοσμίως με τα καλύτερα ξενοδοχεία:

 
 
Όλη τη λίστα με τις 100 χώρες που έχουν τα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο, μπορείτε να τη δείτε εδώ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση