ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απεβίωσε ο Σόλων Τριανταφυλλίδης

Επί σειρά ετών πρόεδρος της Τράπεζας Κύπρου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Απεβίωσε σε ηλικία 84 ετών την Κυριακή ο πρώην πρόεδρος της Τράπεζας Κύπρου Σόλων Τριανταφυλλίδης. Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει τη  Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου στις 11:00 στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στη Λευκωσία.

Ο Σόλων Τριανταφυλλίδης από το 1988 μέχρι το 2005 διετέλεσε πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Κύπρου και προηγουμένως υπήρξε επί αειρά ετών αντιπρόεδρος.

Συλληπητήρια από Τράπεζα Κύπρου
Η Διεύθυνση και προσωπικό της Τράπεζας Κύπρου, εκφράζει τη θλίψη και τα βαθύτατα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Σόλωνα Τριανταφυλλίδη. Ο Σόλων Τριανταφυλλίδης, διετέλεσε πρόεδρος του ΔΣ της Τράπεζας Κύπρου από το 1988 μέχρι το 2005.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «περίοδος η οποία δίκαια θεωρείται ως μια από τις καλύτερες του Συγκροτήματος. Επί προεδρίας του, το Συγκρότημα της Τράπεζας Κύπρου βίωσε μια υγιής και οργανική ανάπτυξη ενώ ταυτόχρονα έθεσε τους πυλώνες αυτού που σήμερα ονομάζουμε εταιρική κοινωνική ευθύνη.

Ο ρόλος που διαδραμάτισε στην αντιμετώπιση και στην ποιότητα των υπηρεσιών θεραπείας του καρκίνου στην Κύπρο μέσα από την πρωτοβουλία και ίδρυση του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου, αποτελεί μοναδική κληρονομιά για τον τόπο.

Ως παρακαταθήκη αφήνει επίσης και το Πολιτιστικού Ίδρυμα της Τράπεζας με κεντρικό σημείο αναφοράς την Αρχαιολογική Συλλογή Γεωργίου και Νεφέλης Τσιάπρα Πιερίδη την οποία η οικογένεια του δώρισε στο Πολιτιστικό».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση