ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΣΥΚΑΛΑ:Ζητά ενημέρωση για το πάγωμα περιουσιακών στοιχείων Βγενόπουλου

Με ανακοίνωση βάλλει κατά του διαχειριστ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ενημέρωση για το πάγωμα των περιουσιακών στοιχείων του Ανδρέα Βγενόπουλου, ζητά με σχετική ανακοίνωση ο ΣΥΚΑΛΑ.
Η ανακοίνωση απευθύνεται και προς τον διαχειριστή, Κρις Παύλου, και θέτει ερωτήματα και για το υποκατάστημα της πρώην Λαϊκής στη Ρουμανία.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Τις τελευταίες μέρες βομβαρδιζόμαστε από τα ΜΜΕ με σωρεία πληροφοριών που αφορούν τα εναπομείναντα περιουσιακά στοιχεία της πρώην Λαϊκής, και κατά συνέπεια τους πιστωτές της, και πραγματικά ανησυχούμε. Ανησυχούμε σοβαρά γιατί δεν τυγχάνουμε καμίας ενημέρωσης είτε από τον Ειδικό Διαχειριστή της πρώην Λαϊκής είτε από την Αρχή Εξυγίανσης. Δυστυχώς ότι μαθαίνουμε είναι από σκόρπιες πληροφορίες που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ και ειλικρινά ελπίζουμε ότι δεν θα γίνουμε μάρτυρες για ακόμα μια φορά εξανεμισμού των δικών μας περιουσιακών στοιχείων.

Συγκεκριμένα θέλουμε να μάθουμε τι έγινε με τη πώληση του υποκαταστήματος της πρώην Λαϊκής στη Ρουμανία και γιατί δεν προχωρά, τι πραγματικά έγινε με το «φαγοπότι» στο υποκατάστημα της Ρωσίας, όπως επίσης και για τα τεκταινόμενα, προθέσεις και προγράμματα μεγιστοποίησης της αξίας των υπολοίπων προαναφερθέντων περιουσιακών στοιχείων.

Θέλουμε να εκφράσουμε την ευαρέσκεια μας προς τον κ. Κρίς Παύλου, Ειδικό Διαχειριστή της πρώην Λαϊκής, αν όντως κατάφερε μετά από 3 χρόνια να δεσμευτούν τα περιουσιακά στοιχεία του κ. Α. Βγενόπουλου αξίας 3.79 δις.

Καλούμε επιτακτικά τον Ειδικό Διαχειριστή και την Αρχή Εξυγίανσης όπως μας ενημερώσουν άμεσα για όλα τα τεκταινόμενα και προειδοποιούμε ότι δεν θα συνεχίσουμε να μένουμε απλοί παρατηρητές για πολύ ακόμη. Η υπομονή όντως έχει και τα όρια της»!

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση

X