ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΣΥΚΑΛΑ: Καιρός να διορθώσει το λάθος ο Πρόεδρος

Καλούν τον Πρόεδρο να τους παραχωρήσει την ακρόαση την οποία ζητούν επί μήνες

ΚΥΠΕ

Ο Σύνδεσμος Καταθετών Λαϊκής (ΣΥΚΑΛΑ), θεωρώντας ότι η συγγνώμη του Προέδρου περιλάμβανε και το κούρεμα και όχι μόνο την δέσμευση, εκφράζει την ευαρέσκειά του για την παραδοχή από τον Πρόεδρο ότι το μεγαλύτερό του λάθος στα 3 χρόνια διακυβέρνησής του ήταν η δέσμευσή του για «μη κούρεμα».

«Ταυτόχρονα και εφ` όσον ο Πρόεδρος αναγνωρίζει τον σφαγιασμό μερίδας του λαού για να σωθεί το κράτος, αναμένουμε ότι ο Πρόεδρος θα αποφασίσει, επί τέλους, να τροχιοδρομήσει διαδικασίες για άρση της αδικίας. Εμείς είμαστε έτοιμοι να συμβάλουμε σε αυτές τις διαδικασίες, όπως διαμηνύουμε εδώ και τρία χρόνια και όπως προτείναμε μέσω της πρότασης λύσης που υποβάλαμε από τον Μάιο του 2013», αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΣΥΚΑΛΑ.

Ο Σύνδεσμος εκφράζει επίσης την εκτίμησή ότι ως σωστός Πρόεδρος που θα θέλει να είναι, ήρθε ο καιρός να διορθώσει το μεγαλύτερό του λάθος (όπως το παραδέχτηκε) και να αναλάβει ο ίδιος την πρωτοβουλία για να εκπονηθεί το κατάλληλο σχέδιο αποκατάστασης της κλοπής.

«Έτσι θα απαλλαγεί από τις 'δεσμευτικές αμαρτίες του' και θα σώσει τον λαό του. Ένα mea culpa δε λύνει τα προβλήματα, χωρίς και την αντίστοιχη απόφαση για επανόρθωση. Από δικής μας πλευράς είμαστε έτοιμοι να συνδράμουμε σ’ αυτή την προσπάθεια», αναφέρεται.

Καλούν επίσης τον Πρόεδρο να τους παραχωρήσει επιτέλους την ακρόαση την οποία ζητούν εδώ και πέντε μήνες.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση