ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η αφρόκρεμα του κυπριακού επιχειρείν στη Μόσχα

Κύπριοι πολιτικοί και επιχειρηματίες θα παρουσιάσουν προοπτικές περαιτέρω συνεργασίας

Του Παναγιώτη Ρουγκάλα

Του Παναγιώτη Ρουγκάλα

Συνέδριο πραγματοποιείται στη Ρωσία και συγκεκριμένα στη Μόσχα με προσκεκλημένους Κύπριους πολιτικούς και επιχειρηματίες. Ενέργεια, οικονομία, μεταφορές, ακίνητα και τουρισμός θα βρεθούν στο επίκεντρο των συζητήσεων μεταξύ των δύο χωρών. Το θέμα του συνεδρίου είναι τα διδάγματα από την κρίση και οι προοπτικές για περαιτέρω συνεργασία.

Καλεσμένοι είναι ο υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, ο Chief Executive Officer της RCB Kirill Zimarin, ο διευθύνων σύμβουλος της PwC Ευγένιος Ευγενίου, ο πρόεδρος της KPMG Άγγελος Γρηγοριάδης, o Φίλιππος Τέκλος της Deloitte, o Αντρέας Γιασεμίδης της Treppides & Co, η βουλευτής του ΔΗΣΥ Μαρία Κυριακού, ο πρέσβης της Κύπρου Γεώργιος Κασουλίδης, ο διευθυντής της Imperio Γιάννης Μισιρλής, ο συνέταιρος της EY Φίλιππος Ραπτόπουλος και πολλοί άλλοι του κυπριακού επιχειρηματικού κόσμου.

Τα θέματα που θα αναπτύξουν στο επιχειρηματικό φόρουμ άπτονται νέων ευκαιριών με αμοιβαίες συνεργασίες, πρόκειται για τις επενδυτικές ευκαιρίες, τα ταμεία επενδύσεων και φυσικά την τουριστική βιομηχανία για ανάπτυξη υποδομών και προσέλκυση επισκεπτών.

Συγκεκριμένα, σκοπός του επιχειρηματικού φόρουμ είναι αφενός να κάνει μια ανάλυση στην εμπειρία της Κύπρου που ξεπέρασε την κρίση και επέστρεψε στην οικονομική ανάπτυξη το 2015 και αφετέρου να εξερευνήσει την ενδεχόμενη ευκαιρία περαιτέρω ανάπτυξης στο 2016.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Παναγιώτη Ρουγκάλα

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση