ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ποσό 1.05 εκατ. εισπράχθηκε από τις πρώτες δημοπρατήσεις ακινήτων

Τρία ακίνητα πωλήθηκαν στην Πάφο, για ένα αναβλήθηκε η διαδικασία

Την πώληση συνολικά τριών ακινήτων είχαν ως αποτέλεσμα οι πρώτες δημοπρασίες ακινήτων που πραγματοποίησε στην επαρχία Πάφου η Τράπεζα Κύπρου.

Το πρώτο ακίνητο βρίσκεται κοντά στο χώρο των δικαστηρίων στην Πάφο και πωλήθηκε έναντι 901 χιλ. ευρώ σε γνωστή δικηγόρο της πόλης. Πωλήθηκαν επίσης δύο οικόπεδα αξίας 85 χιλ. και 72.600 αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθεί πως κανένα από τα ακίνητα δεν πωλήθηκε στην επιφυλαχθείσα τιμή αλλά πιο πάνω. Για το πρώτο οικόπεδο, αξίζει να σημειωθεί πως έγινε μικρή μάχη πλειοδότησης μεταξύ δύο ενδιαφερόμενων αγοραστών. Στην ίδια περιοχή βρισκόταν κι τρίτο οικόπεδο που πλειοδοτήθηκε για το οποίο όμως δεν υποβλήθηκαν προσφορές. Προσφορές δεν υποβλήθηκαν ούτε για παραθαλάσσιο οικόπεδο 1400 τ.μ. Η δημοπρασία για ένα άλλο ακίνητο, που θα γινόταν γύρω στις 1.30 το μεσημέρι τελικά αναβλήθηκε.

Η πρώτη διαδικασία δημοπράτησης εξελίχθηκε ιδιαίτερα ομαλά. Παρουσία λίγου κόσμου, αρκετών ανδρών ιδιωτικής εταιρείας ασφάλειας και στελεχών της Τράπεζας Κύπρου. Βέβαια, επρόκειτο για παλιές υποθέσεις της τράπεζας και έτσι αποφεύχθηκαν οι αντιδράσεις. Σειρά παίρνει την Παρασκευή η Λευκωσία όπου στο χώρο του ΓΣΠ θα γίνουν οι πρώτοι πλειστηριασμοί στην πρωτεύουσα.

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση