ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τον κρατικό προϋπολογισμό του 2017 βλέπει η Επ. Οικονομικών

Ο πρώτος μετά την έξοδο της Κύπρου από το μνημόνιο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Αρχίζει σήμερα το πρωί στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, στην παρουσία του αρμόδιου Υπουργού Χάρη Γεωργιάδη, η συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού για το 2017, του πρώτου προϋπολογισμού που καταρτίζεται μετά την έξοδο της Κύπρου από το μνημόνιο, τον περασμένο Απρίλιο.

Ενώπιον των μελών της Επιτροπής, στις 9.30, ο Υπουργός Οικονομικών θα αναλύσει τα κρατικά έσοδα, τους δημοσιονομικούς δείκτες και την οικονομική πολιτική και δημοσιονομική κατάσταση.

Ακολούθως θα παρουσιαστεί στα μέλη της Επιτροπής ο προϋπολογισμός του ΥΠΟΙΚ. Θα ακολουθήσουν η παρουσίαση του προϋπολογισμού του Γενικού Λογιστηρίου, της Γενικής Διεύθυνσης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και του Γραφείου Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους.

Στη συνεδρίαση κλήθηκαν να παραστούν, πέραν του Υπουργού Οικονομικών, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών, ο Διευθυντής Προϋπολογισμού, η Γενική Λογίστρια, ο Γενικός Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Συντονισμού και Ανάπτυξης και ο Προϊστάμενος του Γραφείου Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους.

Η συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού για το 2017 θα ολοκληρωθεί στο τέλος Νοεμβρίου με τη Διοικήτρια της Κεντρικής Τράπεζας Χρυστάλλα Γιωρκάτζη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση