ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Καταβλήθηκαν οι συντάξεις και τα επιδόματα Δεκεμβρίου

Οι συντάξεις Δεκεμβρίου και η 13η σύνταξη, καθώς και όλα τα επιδόματα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ανακοινώνει ότι έχουν καταβληθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων οι συντάξεις Δεκεμβρίου και η 13η σύνταξη, καθώς και όλα τα επιδόματα που παραχωρούνται σε μηνιαία βάση, περιλαμβανομένου του Χριστουγεννιάτικου Δώρου, ως ακολούθως:

Όλες οι συντάξεις του Ταμείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων, καθώς και η Κοινωνική Σύνταξη του Δεκεμβρίου έχουν καταβληθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων στις 15 Δεκεμβρίου 2016, περιλαμβανομένης της 13ης πληρωμής.

Το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα του Δεκεμβρίου έχει καταβληθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων στις 15 Δεκεμβρίου 2016 και το Χριστουγεννιάτικο Δώρο που παραχωρήθηκε σε δικαιούχους ΕΕΕ καταβλήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου 2016. Για όσους εκ των δικαιούχων εξακολουθούν να λαμβάνουν το Δημόσιο Βοήθημα με επιταγή, οι σχετικές επιταγές για το επίδομα Δεκεμβρίου και το Χριστουγεννιάτικο Δώρο ταχυδρομήθηκαν στις 12 Δεκεμβρίου 2016, με ημερομηνία αξίας 14 Δεκεμβρίου 2016. Σημειώνεται ότι το Χριστουγεννιάτικο Δώρο παραχωρήθηκε με σχετική Απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου σε δικαιούχους ΕΕΕ, λήπτες Δημοσίου Βοηθήματος, στους εγκλωβισμένου καθώς και σε παιδιά που φοιτούν στο Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό και το Γυμνάσιο Ριζοκαρπάσου, με συνολική δαπάνη €16,5 εκ.

Αναφορικά με τα μηνιαία επιδόματα Τέκνου και Μονογονίας, Χαμηλοσυνταξιούχων, Βετεράνων Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, καθώς και οι Ειδικές Μηνιαίες Συντάξεις που παραχωρούνται από την Επιτροπή Ανακουφίσεως Παθόντων, αυτά καταβάλλονται σήμερα, 19 Δεκεμβρίου 2016, και θα είναι διαθέσιμα στους λογαριασμούς των δικαιούχων στις 20 Δεκεμβρίου 2016.

Σημειώνεται ότι τα ανωτέρω αφορούν όλες τις περιπτώσεις, στις οποίες καταβάλλεται μηνιαίο επίδομα σε υφιστάμενους δικαιούχους. Σε περιπτώσεις νέων αιτητών για επιδόματα, η καταβολή του επιδόματος Δεκεμβρίου έγινε μόνο στις περιπτώσεις που οι αιτήσεις είχαν προσκομιστεί έγκαιρα, ορθά και πλήρως συμπληρωμένες και οι αιτητές πληρούσαν τα κριτήρια της αντίστοιχης Νομοθεσίας ή Σχεδίου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση