ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νέος φορολογικός οδηγός για το 2017 από την PwC Κύπρου

Παρουσιάζει τη γενική εικόνα του φορολογικού συστήματος της χώρας

Δελτίο Τύπου

Την έκδοση του νέου, πρακτικού φορολογικού οδηγού για το προσεχές έτος ανακοινώνει η PwC Κύπρου.

Ο οδηγός με τίτλο «Φορολογικές Πληροφορίες 2017 - Κύπρος», παρουσιάζει τη γενική εικόνα του φορολογικού συστήματος της χώρας και αποτελεί πλούσια πηγή γενικής πληροφόρησης για την έγκαιρη και αποτελεσματική φορολογική συμμόρφωση και προγραμματισμό τόσο των νομικών όσο και των φυσικών προσώπων, χωρίς ωστόσο να υποκαθιστά την εξειδικευμένη επαγγελματική συμβουλή.

Το περιεχόμενο του νέου οδηγού βασίζεται στην ισχύουσα κυπριακή νομοθεσία και πρακτική και περιλαμβάνει τις πιο πρόσφατες αλλαγές στις άμεσες και έμμεσες φορολογικές νομοθεσίες.
Πρόκειται για την 25η έκδοση του φορολογικού οδηγού από την PwC Κύπρου, η οποία διατίθεται στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα, ενώ θα είναι σύντομα διαθέσιμη και στα Ρωσικά.

«Σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από συνεχείς και ραγδαίες αλλαγές, η έγκαιρη και επαρκής ενημέρωση συνιστά προτεραιότητα για κάθε είδους οργανισμό που θέλει να προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα και να αναπτύσσεται ανάλογα», όπως δήλωσε ο Στέλιος Βιολάρης, Συνέταιρος Συμβουλευτικών Φορολογικών Υπηρεσιών στην PwC Κύπρου. «Ο νέος φορολογικός οδηγός της PwC παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης στις πιο πρόσφατες εξελίξεις του φορολογικού συστήματος της χώρας μας, δίνοντας μια συνολική εικόνα του ρυθμιστικού πλαισίου που επηρεάζει τη λειτουργία όλων ανεξαρτήτως των εταιρικών οργανισμών και ατόμων που δραστηριοποιούνται ή θέλουν να επεκτείνουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες στην Κύπρο».

Ο οδηγός «Φορολογικές Πληροφορίες 2017 - Κύπρος» είναι διαθέσιμος στην ιστοσελίδα www.pwc.com.cy/tax-facts-figures

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση

X