ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Προσθήκη €82.000 στον προϋπολογισμό ΡΙΚ για αφαίρεση αμιάντων

Αναμένεται η επικύρωση του διορισμού για τον Μιχάλη Μαραθεύτη

ΚΥΠΕ

Την προσθήκη ποσού €82.000 στον προϋπολογισμό του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου (ΡΙΚ) για το 2017, το οποίο θα καλυφθεί από εξοικονομήσεις του Υπουργείου Εσωτερικών, για την πλήρη αφαίρεση φύλλων αμιάντου από τις κτιριακές εγκαταστάσεις του ΡΙΚ εντός του 2017, συζήτησε σήμερα η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών.

Μιλώντας ενώπιον της Επιτροπής, ο Πρόεδρος του ΡΙΚ Θανάσης Τσώκος είπε ότι στον αρχικό προϋπολογισμό του Ιδρύματος για το 2017 υπήρχε ποσό €20.000 για αυτό τον σκοπό αλλά λόγω της επιθυμίας της Βουλής, του Υπουργείου Εσωτερικών και του Υπουργικού Συμβουλίου για τάχιστη μετακίνηση των αμιάντων, έχει εξευρεθεί ποσό €82.000 από εξοικονομήσεις του Υπουργείου Εσωτερικών.

Απαντώντας σε ερώτηση βουλευτή όσον αφορά την επιλογή για τη θέση του Γενικού Διευθυντή του ΡΙΚ, ο κ. Τσώκος είπε ότι έχει επιλεγεί ο Μιχάλης Μαραθεύτης και έχει προωθηθεί η σχετική απόφαση του ΔΣ του ΡΙΚ μαζί με τον αριθμό των αιτήσεων που έχουν υποβάλει αίτηση στο Υπουργικό Συμβουλίου και “αναμένουμε την επικύρωση” του διορισμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση

X