ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ο Πρόεδρος καλεί τους μεταφορείς στο λιμάνι να πιάσουν δουλειά

Μέχρι τη Δευτέρα θα απέχουν από τις εργασίες τους όπως αποφάσισαν σε γενική συνέλευση

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Παρέμβαση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε με το λιμάνι Λεμεσού έκανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, , σύμφωνα με τον κεντρικό οργανωτικό γραμματέα Κυριάκο Μουστάκα. Όπως δήλωσε στο κρατικό ραδιόφωνο ο Πρόεδρος κάλεσε  τους μεταφορείς να κάνουν ότι είναι δυνατό για την λειτουργία του λιμανιού.

Στο μεταξύ έξω από το λιμάνι έμειναν καθ όλη της διάρκεια της νύχτα μεταφορείς χωρίς να εκτελούν τα καθήκοντα τους, όπως αποφάσισαν χθες.

Σημειώνετια ότι κατά τη διάρκεια της μέρας τα μέλη της 6μελούς επιτροπής ενδεχομένως να μεταβούν στο προεδρικό ώστε να δουν τον προεδρο της Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζεται ότι στη γενική συνέλευση των μεταφορέων υποβλήθηκε η πρόταση όπως οι μεταφορείς να επιστρέψουν στην εργασία τους και η εταιρία θα ενίσχυε τις υπηρεσίες της τόσο σε έμψυχο όσο και άψυχο υλικό, ώστε να μειωθεί ο χρόνος διεκπαεραίωσης της εργασίας των μεταφορέων, ωστόσο οι μεταφορείς έκριναν ότι δεν έχει διαφοροποιηθεί η πρόταση της διαχειρίστριας εταιρίας και ως εκ τούτου αποφάσισαν να συνεχίσουν την αποχή από την εργασία τους μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση