ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Συνάντηση την Πέμπτη των οδηγών ταξί με Υπουργό Μεταφορών

Ζητούν άμεση επίλυση των προβλημάτων στο κλάδο των επαγγελματιών αυτοκινητιστών

ΚΥΠΕ

Συνάντηση με τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Εργων Μάριο Δημητριάδη θα έχει αύριο στις 10 π.μ. η Παγκύπρια Επιτροπή Σωματείων Ταξί.

Οπως είναι γνωστό, οι επαγγελματίες ταξί είχαν προβεί σε στάση εργασίας στις 3 Φεβρουαρίου 2017, μεταξύ των ωρών 06:30 και 11:00 π.μ.

Σε σημερινή ανακοίνωση τους, αναφέρουν ότι η καθυστέρηση της συνάντησης οφείλεται στο γεγονός ότι τους ζητήθηκε από το Υπουργείο αλλά και τον ίδιο τον Υπουργό να είναι σε αναμονή, καθώς προέκυψε το θέμα του λιμανιού της Λεμεσού, το οποίο επηρέαζε την οικονομία του τόπου.

Αυτό όμως, σημειώνεται, δεν αλλάζει κάτι ως προς την αποφασιστικότητά τους και δική τους σταθερή προσέγγιση για άμεση επίλυση των προβλημάτων που διαχρονικά ταλανίζει και ταλαιπωρεί τον κλάδο των επαγγελματιών αυτοκινητιστών άδικα.

“Εμείς αναμένουμε επίσημα πλέον να πληροφορηθούμε το τι έχουν κάνει πρακτικά τα τμήματα ανήκοντα στο ΥΜΕΕ για χειροπιαστές εισηγήσεις ως προς την επίλυση των προβλημάτων”, προστίθεται.

Δεν πάμε στη συνάντηση, αναφέρουν οι επαγγελματίες ταξί, για να θέσουμε θέματα, τα θέματα έχουν τεθεί εδώ και πολλά χρόνια, πάμε για να ακούσουμε και να αξιολογήσουμε τις λύσεις που θα μας προτείνουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση

X