ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στο Βερολίνο ο Λακκοτρύπης για τον τουρισμό

Για την διεθνή τουριστική έκθεση τουρισμού που ξεκινά στις οκτώ Μαρτίου

ΚΥΠΕ

Ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης αναχωρεί το απόγευμα για το Βερολίνο, όπου θα ηγηθεί της κυπριακής αποστολής που θα συμμετάσχει στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ITB 2017.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, στο πλαίσιο της Έκθεσης, ο κ. Λακκοτρύπης θα έχει την Τετάρτη και την Πέμπτη σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους μεγάλων αεροπορικών εταιρειών και οργανωτών ταξιδιών της Γερμανίας, κατά τις οποίες θα συζητήσει μαζί τους τον προγραμματισμό τους για την Κύπρο.

Επιπλέον, το βράδυ της Πέμπτης θα παρουσιάσει τις εξελίξεις στο κυπριακό τουριστικό προϊόν ενώπιον Γερμανών δημοσιογράφων και επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου, σε δεξίωση που διοργανώνει ο ΚΟΤ με την ευκαιρία των εκδηλώσεων της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης Πάφος 2017.

Σημειώνεται ότι η Γερμανία αποτελεί σημαντική αγορά για τον τουρισμό της Κύπρου, έχοντας καταγράψει 124.000 αφίξεις κατά το 2016, με αύξηση που ανήλθε στο 10,5% σε σχέση με το 2015. Οι δε προβλέψεις του ΚΟΤ για το 2017, βάσει και των διαθέσιμων προγραμμάτων και αεροπορικών θέσεων προς τη χώρα μας, αναφέρονται σε κρατήσεις από την Γερμανία που αναμένεται να αυξηθούν περαιτέρω.

Ο κ. Λακκοτρύπης επιστρέφει στην Κύπρο την Παρασκευή.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση