ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Φανερά βελτιωμένη η κατάσταση στο λιμάνι Λεμεσού

Ήδη παρατηρείται μεγάλη βελτίωση στο χρόνο εξυπηρέτησης των φορτίων

ΚΥΠΕ

Σε λεπτομερή παρουσίαση για την κατάσταση που επικρατεί στο Λιμάνι Λεμεσού, προέβη ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών & Έργων Μάριος Δημητριάδης στη χθεσινή συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΒΕ.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του ΚΕΒΕ, μεταξύ άλλων συζητήθηκαν τα προβλήματα που παρουσιάζονται στην ομαλή λειτουργία του λιμανιού και επηρεάζουν τον εμποροβιομηχανικό κόσμο.

Σημειώνεται ότι έγινε ειδική αναφορά στις χρεώσεις των εταιρειών που διαχειρίζονται τις λιμενικές υπηρεσίες και τη διακίνηση των εμπορευματοκιβωτίων, τους τρόπους βελτίωσης των διαδικασιών διακίνησης των εμπορευματοκιβωτίων και τις εξελίξεις γενικότερα στα θέματα που άπτονται της ομαλής λειτουργίας του λιμανιού.

Επιπρόσθετα, ο Υπουργός ενημέρωσε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τον προγραμματισμό αναφορικά με την ενίσχυση σε τεχνολογικό εξοπλισμό από πλευράς των διαχειριστριών εταιρειών που επίκειται στο επόμενο διάστημα το οποίο θα συμβάλει στην περαιτέρω βελτίωση της εξυπηρέτησης.

Ο Υπουργός σημείωσε ότι ήδη παρατηρούνται βελτιώσεις στους χρόνους εξυπηρέτησης των φορτίων και ότι συνεχίζεται ο διάλογος για τις διάφορες χρεώσεις που επιβάλλονται μεταξύ του Υπουργείου, του ΚΕΒΕ και των εταιρειών που διαχειρίζονται το λιμάνι προκειμένου να υπάρξουν περαιτέρω μειώσεις σε κάποιες από τις χρεώσεις που κρίνονται ψηλές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση