ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αυξημένες οι πτήσεις μέσω του Αεροδρομίου Πάφου για το 2018

Οι τουριστικοί φορείς της Πάφου προσβλέπουν μια πολύ επιτυχημένη χρονιά

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Οι προβλέψεις αναφορικά με τον τουριστικό τομέα όσον αφορά το 2018 είναι πολύ ικανοποιητικές, ανέφερε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου Ανδρέας Δημητριάδης.

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ ο κ. Δημητριάδης είπε πως το 2018 αναμένεται αυξημένος αριθμός πτήσεων από και προς το αεροδρόμιο Πάφου αλλά και αυξημένος αριθμός κρατήσεων στα ξενοδοχειακά καταλύματα της Επαρχίας.

Οι τουριστικοί φορείς της Πάφου είπε, προσβλέπουν σε μια πολύ επιτυχημένη χρονιά, σημειώνοντας πως εκείνο που θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα είναι η αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρεται προς τους ξένους ώστε να γίνει εφικτό αυτή η ευκαιρία και δυνατότητα που παρουσιάζεται να αξιοποιηθεί μεσοπρόσθεσμα και μακροπρόθεσμα.

Επιπρόσθετα ο πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου αναφέρθηκε στην επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΕΒΕ και της ΕΤΑΠ στο Κάιρο στις 26 με 29 Μαρτίου με αντικείμενο την υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας με το Επιμελητήριο του Καϊρου.

Αναμένουμε ότι σημαντικός αριθμός ξενοδόχων και τουριστικών πρακτόρων θα λάβουν μέρος στην αποστολή καθότι η Αίγυπτος είναι μια αγορά περίπου 97 εκατ. με μεγάλες δυνατότητες και προοπτικές, είπε.

Ο κ. Δημητριάδης αναφέρθηκε και στην έναρξη το Φεβρουάριο πτήσεων από το Κάιρο και προς το αεροδρόμιο Πάφου και αντίστροφα και σε πρώτη φάση ναυλωμένες, προσθέτοντας πως υπάρχει ενδιαφέρον και από επιπλέον εταιρείες να ενώσουν το Κάιρο ή και την Αλεξάνδρεια με την Πάφο με δρομολογημένες πτήσεις.

Επομένως εκείνο το οποίο απομένει είναι, σημείωσε, " να έχουμε την δυνατότητα να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των τουριστών και να προσεχθούν ιδιαίτερα οι υποδομές και η εκπαίδευση του προσωπικού που παρέχει υπηρεσίες προς τους ξένους και ιδιαίτερα του προσωπικού που έρχεται σε επαφή με τους ξένους".

Παραδέχτηκε ακόμη ότι παρατηρούνται σοβαρά προβλήματα λόγω έλλειψης ντόπιου προσωπικού με αποτέλεσμα κάποιοι αλλοδαποί που εργοδοτούνται να μην μιλούν την ελληνική και αγγλική γλώσσα.

Είναι ένας τομέας που θα πρέπει οι εμπλεκόμενοι στον τουριστικό και παρατουριστικό τομέα να προσέξουν ιδιαίτερα, κατέληξε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

«Ας πάμε στο λαό» δήλωσε για τη βουλευτική έδρα της Λεμεσού o Αβέρωφ

«Οριζόντια ψήφος τώρα. Τέρμα στην κομματοκρατία »
Ευάγγελος Αναστασιάδης  |  17:17

Ανοικτή επιστολή Χριστόφια προς Πρόεδρο Αναστασιάδη

«Τώρα θα αρχίσουν τα αλαλάζοντα τύμπανα και οι γκρανκάσες της ακροδεξιάς και του ούτω καλούμενου ενδιάμεσου ...»
Ai Em  |  10:42

Ανοικτή επιστολή Χριστόφια προς Πρόεδρο Αναστασιάδη

«Όλα τα ψυχολογικά αυτού του ανθρώπου εμπεριέχονται στην τελευταία του πρόταση "Υ.Γ.: Επιφυλάσσω στον ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  10:26

«Ας πάμε στο λαό» δήλωσε για τη βουλευτική έδρα της Λεμεσού o Αβέρωφ

«Οριζόντια ψήφος τώρα. Τέρμα στην κομματοκρατία »
Αλέξης  |  13:02

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση