ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ρεκόρ επιβατών στα αεροδρόμια της Κύπρου

Ο αριθμός των επιβατών φτάνει σήμερα τα 10 εκατομμύρια

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Ιστορική η σημερινή μέρα για το Αεροδρόμιο Λάρνακας αφού θα συμπληρώσει τον εντυπωσιακό αριθμό των 10 εκατομμυρίων επιβατών, που αποτελεί ορόσημο σε ότι αφορά στις αφίξεις επιβατών. Γύρω στις 10:00-11:00 το πρωί, αναμένεται να αφιχθεί στην Κύπρο ο επιβάτης υπ' αριθμόν 10.000.000.

Σύμφωνα με τη διαχειρίστρια εταιρεία Hermes Airports, οι επιβάτες που διακινήθηκαν μέσω των δύο διεθνών αερολιμένων της χώρας κατά το 2017 ανέρχονται στα 10 εκατομμύρια, αριθμός που αποτελεί ιστορικό ρεκόρ για τα κυπριακά ταξιδιωτικά δρώμενα.

Η εκδήλωση για την τελετή υποδοχής του επιβάτη, θα ξεκινήσεις στις 10 το πρωί. Στις 11:30 θα απευθύνει χαιρετισμό ο Υπουργός Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων Μάριος Δημητριάδης.

Εντυπωσιακό αναμένεται να είναι το συμβολικό μέρος της εκδήλωσης της τελετής καταγραφής του επιβάτη υπ’ αριθμόν 10.000.000.

Εξίσου αν όχι περισσότερο εντυπωσιακές είναι και οι επιδόσεις των αεροδρομίων, οι οποίες αποτυπώνονται και σε διεθνές επίπεδο, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Μέχρι το πρώτο εξάμηνο του 2017, το αεροδρόμιο Λάρνακας ήταν τρίτο σε αύξηση επιβατών στην Ευρώπη, στην κατηγορία των αερολιμένων με επιβατική κίνηση από 5 έως 10 εκατομμύρια ετησίως!

Στον σχετικό πίνακα του ACI Ευρώπης, το αεροδρόμιο Λάρνακας παρουσίασε ποσοστό αύξησης 22% και 571.926 επιπλέον επιβάτες.

Στο μεταξύ επίσης στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, στις 11:30πμ, η Tus Αirways εγκαινιάζει απευθείας πτήση για Ρώμη από τη Λάρνακα. Σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο των αναχωρήσεων στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, για το γεγονός, θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Υπουργός Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων Μάριος Δημητριάδης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Θέλει συμμετοχή στο Εθνικό Συμβούλιο ο Μάριος Καρογιάν

«Ο Νόμος που διέπει το όλο θέμα είναι ξεκάθαρος ότι ένας κομματικός σχηματισμός πρέπει να έχει εκλέξει ...»
Θεοχάρης Θεοχάρη  |  13:08

Στην Τράπεζα Κύπρου για διακανονισμό καλούν τα μέλη τους οι Αξιόγραφοι

«Mάσιαλλα για διακανοσμό!!! Οι αξιόγραφοι της Λαϊκής Τράπεζας ερρίφθησαν στον κρεμμό ακόμη μια ...»
ΑΚΑ  |  10:15

Εμφύλιος στον ΠΙΣ λόγω ΓεΣΥ

«Ώσπου βρίσκεται στα ινία το ππαραδόπιστο Δ.Σ. του ΠΙΣ, ΓΕΣΥ δεν θα δούμε!»
knak  |  09:59

Τρέχουν να προλάβουν για το χαλλούμι

«Γιά πρώτη φορά όλοι αυτοί οι ανεπαρκέστατοι Μανδαρίνοι εργάζονται γία λίγες ώρες γιά να δικαιολογήσουν ...»
Θεοχάρης Θεοχάρη  |  09:34

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση

X