ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 12:13
 

Ενώπιον Ερευνητικής Οδυσσέας Μιχαηλίδης και Παύλος Ιωάννου

Στις 31 Ιουλίου ολοκληρώθηκε η παραλαβή από την Ερευνητική του όγκου εγγράφων από την ΣΚΤ

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης και ο Χρηματοοικονομικός Επίτροπος Παύλος Ιωάννου θα καταθέσουν την Πέμπτη, 23 Αυγούστου, ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής σε σχέση με την Κατάρρευση του Συνεργατικού Πιστωτικού Συστήματος.
 
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στις 31 Ιουλίου ολοκληρώθηκε η παραλαβή από την Ερευνητική Επιτροπή του τεραστίου όγκου εγγράφων και στοιχείων από τη Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα, καθώς και από τα διάφορα Υπουργεία, Τμήματα, Υπηρεσίες της Κυπριακής Δημοκρατίας, καθώς και από διάφορους Ανεξάρτητους Αξιωματούχους, ενώ εκκρεμεί ακόμη η παραλαβή τμήματος εγγράφων από την Κεντρική Τράπεζα, λόγω διαδικαστικών της δυσκολιών.
 
Αναφέρεται παράλληλα ότι η Επιτροπή θα πραγματοποιήσει την επόμενη ανοικτή συνεδρίαση την 23η Αυγούστου 2018, η οποία θα γίνει στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία», Αίθουσα “Κερύνεια”. Κατά την εν λόγω ημερομηνία κλήθηκαν οι κ. Οδυσσέας Μιχαηλίδης, Γενικός Ελεγκτής και Παύλος Ιωάννου, Χρηματοοικονομικός Επίτροπος, συμπληρώνεται.
 
Η συνεδρίαση θα είναι ανοικτή ως προς την παρουσία κοινού, αλλά θα απαγορεύεται οποιαδήποτε ηχογράφηση ή/και φωτογράφιση ή/και βιντεοσκόπηση, ενώ τα ΜΜΕ θα μπορούν να προβούν σε λήψη πλάνων τα πρώτα 4 λεπτά της ακροαματικής διαδικασίας και ακολούθως οι κάμερες θα πρέπει να εξέλθουν της αίθουσας.
 
Λόγω του ότι το Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία θα είναι κλειστό 10 – 20 Αυγούστου 2018, συνεπεία των Θερινών Διακοπών, η Επιτροπή θα αναστείλει κατά την περίοδο αυτή τις δημόσιες ανοικτές συνεδριάσεις της, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Προμήνυμα διεξόδου η επαναφορά του συνδικαλιστικού χρόνου

«Εφόσον είναι αναμεμιγμένο το ΑΚΕΛ, λύση δεν θα υπάρξει!!! »
knak  |  09:06

Επαναφέρεται ο συνδικαλιστικός χρόνος στις εκπαιδευτικές οργανώσεις

«....και εσυ ζοπποβορτε κυπριακε λαε πληρωνε φορους!!!»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  22:43

Επαναφέρεται ο συνδικαλιστικός χρόνος στις εκπαιδευτικές οργανώσεις

«Κυβερνητικές αποφάσεις για την παιδεία. (Μένει να τις αποδεχτούν οι οργανώσεις των εκπαιδευτικών) 1. ...»
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  |  20:37

Αίτημα για εποπτεία του αποφυλακισθέντα παιδεραστή

«Tώρα που την έπαθε η κυβέρνηση ......»
knak  |  17:49

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση