ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΚΕΒΕ: Ψεύδεται ο Δήμαρχος Παραλιμνίου

Το ΚΕΒΕ δεν αναμιγνύεται και δεν λαμβάνει μέρος στις διεργασίες για διορισμό Υπουργών, αναφέρει σε ανακοίνωση του

Newsroom K

Την δική του απάντηση στον Δήμαρχο Παραλιμνίου, Θεόδωρο Πυρίλλη έδωσε μέσω ανακοίνωσης το ΚΕΒΕ σχετικά με τις δηλώσεις του κατά το εορταστικό τριήμερο.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «το ΚΕΒΕ δεν αναμιγνύεται και δεν λαμβάνει μέρος στις διεργασίες για διορισμό Υπουργών αλλά πάντοτε σέβεται και συνεργάζεται αρμονικά με όσους και όποιους ο εκλελεγμένος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας διορίσει ασκώντας το αναφαίρετο συνταγματικό του δικαίωμα».

Παράλληλα τονίζει πως «ψεύδεται ο Δήμαρχος Παραλιμνίου όταν λέγει ότι «Εταιρείες από την Ελεύθερη Περιοχή Αμμοχώστου αποκλείονται από οποιεσδήποτε Επιχειρηματικές Αποστολές που διοργανώνει το ΚΕΒΕ σε συνεργασία με το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου & Βιομηχανίας» και όταν λέγει ότι «καμιά επιχείρηση της Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου συμμετέχει σε αυτές τις Αποστολές».

«Διότι καλώς γνωρίζει ότι μέχρι και ο συνέταιρος του συμμετείχε στις δύο τελευταίες Αποστολές του ΚΕΒΕ σε Κουβέϊτ και Ισραήλ υπό τους Υπουργό Εξωτερικών και Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας αντίστοιχα.Ψεύδεται επίσης όταν λέγει ότι «υπάρχουν κριτήρια επιλογής συμμετεχόντων» διότι κάτι τέτοιο δεν υπάρχει» αναφέρει.

Την ίδια στιγμή κάλεσε τον κ. Πυρίλλη «να σέβεται το σχήμα του διότι άτομα που κατέχουν δημόσια αξιώματα πρέπει να είναι πολύ προσεχτικά και σωστά ενημερωμένα και σίγουρα ν’ αποφεύγουν να ψεύδονται συνειδητά όταν κάνουν δημόσιες δηλώσεις».

Κλείνοντας, η ανακοίνωση αναφέρει ότι «το ΚΕΒΕ ενημερώνει τις επιχειρήσεις της Ελεύθερης Περιοχής Αμμοχώστου που επιθυμούν να συμμετέχουν στις Αποστολές που θα διοργανώσει μέσα στο 2019 να παρακολουθούν τις σχετικές ανακοινώσεις και την ιστοσελίδα του ΚΕΒΕ και να δηλώνουν την συμμετοχή τους είτε μέσω του Τοπικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αμμοχώστου ή απ’ ευθείας μέσω του ΚΕΒΕ».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Στο 7,6% υποχώρησε η ανεργία το 4ο τρίμηνο του 2018

«Άδικα προσπαθούμε να πείσουμε ότι είμαστε οικονομικό θαύμα στο διαλυμένο, λεηλατημένο από τα κόμματα ...»
Θεοχάρης Θεοχάρη  |  16:38

ΟΥΝΦΙΚΥΠ: Σταθερή η κατάσταση στα Στροβίλια

«Aν η ΟΥΝΦΙΚΥΠ είχε κότσια, ας σταματούσε τους Τουρκαλλάες από το να κάνουν τέτοιες κινήσεις. »
knak  |  20:27

Στο 7,6% υποχώρησε η ανεργία το 4ο τρίμηνο του 2018

«Τέτοια νέα ενοχλούν το ΑΚΕΛ. Η επιθυμία του οποίου είναι η ανεργία να ήταν 30%. Μόνο τότε ικανοποιούνται ...»
ΑΚΑ  |  20:23

«Ωκεανίς» στην Ελλάδα: Φέρνει μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις

«Συνεχιζεται αυτη η ανοησια να δινονται ονοματα σε καθε συννεφο;»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  10:56

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση

X