ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 08:05
 

Κυβέρνηση - ΔΗΚΟ - ΔΗΣΥ φτιάχνουν πακέτο στήριξης 100 εκατ.

Ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι τα μέτρα αυτά θα πρέπει να υιοθετηθούν και να αφομοιωθούν μέσα στον προϋπολογισμό του 2019

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Στη διαβούλευση με την κυβέρνηση που βρίσκεται το ΔΗΚΟ προκειμένου να υιοθετηθεί άμεσα ένα πακέτο κοινωνικής συνοχής ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ, αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Πρόεδρος του κόμματος Νικόλας Παπαδόπουλος στο πλαίσιο επίσκεψης του στο Γενικό Νοσοκομείου Πάφου.

Ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι τα μέτρα αυτά θα πρέπει να υιοθετηθούν και να αφομοιωθούν μέσα στον προϋπολογισμό του 2019 σημειώνοντας παράλληλα πως αυτά έχουν ως στόχο να βοηθήσουν και να στηρίξουν συγκεκριμένες κατηγόριες πολιτών, κοινωνικά ευάλωτων ομάδων, που τα προηγούμενα χρόνια δέχθηκαν ιδιαίτερα βάρη λόγω της οικονομικής κρίσης που μάστιζε την οικονομία και τον λαό όπως είπε.

«Τώρα είναι η ώρα της αποκατάστασης και το ΔΗΚΟ απαιτεί συγκεκριμένα αντισταθμιστικά μέτρα κοινωνικής συνοχής να υιοθετηθούν άμεσα », είπε.

Επεσήμανε τέλος πως στην πορεία το κόμμα του θα συνεχίσει να ζητά περαιτέρω μέτρα κοινωνικής συνοχής, όσο είπε, μπορεί να αντέξει η δημοσιονομική σταθερότητα.

Σημείωσε δε, πως σε καμία περίπτωση, το κόμμα του δεν θα προτείνει μέτρα που θα θέσουν σε κίνδυνο την αξιοπιστία της Οικονομίας η οποία δεν πρέπει να χαθεί αφού κερδήθηκε μέσα από θυσίες και στερήσεις του λαού, κατέληξε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Τραμπ σε Ερντογάν: Μην παριστάνεις τον σκληρό, μη γίνεσαι ανόητος

«Μπορει να μην ειναι αυστηρα διπλωματική επιστολη, ειναι ομως ειλικρινής και ουσιαστικη !»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  07:33

«Να μεριμνούν οι εκπαιδευτικοί για την πρωινή προσευχή» λέει το Υπ.Παιδείας

«Με λίγα λόγια η προσευχή είναι εξαναγκασμός »
Gio  |  14:49

#PoliticsBlog Ο Νίκαρος που έγινε Τάσσος και οι κυρώσεις των 28 για την Τουρκία

«Όταν καταφέρουμε, σαν λαός, να σταματήσουμε οι μισοί να κατηγορούμε ή να θεωρούμε τους άλλους μισούς ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  13:57

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση

X